Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imagini false cu incendiul din Amazon, raspandite de vedete: cine a gresit

Playtech Playtech,
Imagini false cu incendiul din Amazon, raspandite de vedete: cine a gresit

Padurea amazoniana s-a confruntat cu incendii de proportii astronomice in ultimele saptamani, dar increderea in amploarea evenimentului scade, cand mai multe vedete folosesc fotografii false sau foarte vechi pentru a ilustra situatia dramatica. Conform Institutului National de Cercetare Spatiala din Brazilia, peste 74. 000 de incendii au fost inregistrate in acest an in padurile tarii. Valoarea . continuă pe Playtech

Fenomen bizar. Ce se intampla, in urma incendiilor din Amazon

Incendiile din Amazon nu au adus doar ingrijorarea tuturor pamantenilor, ci si un fenomen bizar. Ce se intampla in urma lor? Ce se intampla, in urma incendiilor din Amazon Numarul incendiilor care s-au produs in Amazon in anul curent a atins cifra record de 72. 843, conform unui institut guvernamental, bilant care intervine in contextul in .

Cinci lucruri pe care nu le stiai despre incendiile din Amazon

Padurea tropicala Amazon arde in prezent intr-un ritm alarmant, iar incendiile din zona par a fi mai amenintatoare ca niciodata. Viteza cu care padurea tropicala arde acum este una record.

Dezastrul din Amazon ameninta relatiile dintre statele din America de Sud si Europa

Incendiile din Padurea Amazoniana pot afecta unul dintre cele mai mari acorduri comerciale, cel dintre Mercosur, alianta a statelor din America de Sud, si Uniunea Europeana. Franta si Irlanda au anuntat deja ca nu vor semna angajamentul daca Brazilia nu se implica mai mult in stingerea incendiilor, scrie BBC.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )