Libnet.ro
UNICEF

16:15

Imagini de la gala Globurilor de Aur. Ce nume mari din cinematografie au primit cele mai ravnite trofee - VIDEO

Antena3 Antena3,
Imagini de la gala Globurilor de Aur. Ce nume mari din cinematografie au primit cele mai ravnite trofee - VIDEO

Surpriza uriasa la gala cu numarul 77 a Globurilor de Aur. 1917 a obtinut trofeul pentru cel mai bun film de drama, iar regizorul peliculei Sam Mendes a primit distinctia pentru cel mai bun regizor. Quentin Tarantino a primit statueta de aur la categoria comedie pentru al sau legendar Once upon a time in Hollywood. A fost o seara magica si pentru Joaquin Phoenix si Renee Zellweger care au castigat premiile pentru cel mai bun actor si cea mai buna actrita. continuă pe Antena3

Gala Globurilor de Aur 2020: actorul Ramy Youssef este primul castigator

Cea de-a 77-a editie a galei Globurilor de Aur are loc duminica noapte, la Los Angeles si da startul sezonului marilor premii cinematografice de la Hollywood. Ramy Youssef este primul castigator al serii, fiind desemnat cel mai bun actor intr-un serial de comedie, potrivit Mediafax.

VIDEO Vedetele se pregatesc pentru Gala Globurilor de Aur din aceasta noapte. Care sunt favoritii

Cea de-a 77-a editie a galei Globurilor de Aur va avea loc duminica noapte, la Los Angeles si da startul sezonului marilor premii cinematografice de la Hollywood. Gigantul de streaming Netflix, care a inceput sa produca in urma cu sase ani continuturi originale, conduce cu 34 de nominalizari.

Meniu 100% vegan la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur

Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Scarlett Johanson, Charlize Theron, Adam Driver si toti ceilalti nominalizati la Globurile de Aur nu vor avea pe farfurii nici peste, nici carne de vita, nici branzeturi si niciun alt produs de origine animala la ceremonia de duminica noapte. Pentru prima data dupa 77 de editii, meniul de la gala care premiaza reusitele din cinematografie si serialele de peste Ocean va fi in intregime vegan, potrivit The Hollywood Reporter.

A castigat medalii de aur cu Nike din bandaje: ce s-a intamplat dupa evenimentul viral

La doar 11 ani, o fetita a castigat mai multe medalii de aur in competitii de atletism. in loc de incaltaminte sport, ea si-a improvizat niste Nike-uri din bandaje, cu sigla producatorului. in momentul in care ai suficient de multa ambitie si entuziasm pentru ceva, nimic nu-ti sta in cale, dupa cum ne invata o .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )