Libnet.ro
UNICEF

21:15

Imagini cu Gina Pistol din vacanta. Unde a ales prezentatoarea de la Antena 1 sa-si incarce bateriile

Playtech Playtech,
Imagini cu Gina Pistol din vacanta. Unde a ales prezentatoarea de la Antena 1 sa-si incarce bateriile

Frumoasa vedeta a Antenei 1, Gina Pistol, si-a incarcat bateriile intr-o binemeritata vacanta in afara tarii. Prezentatoarea Chefi la cutite s-a relaxat, alaturi de gasca sa de prieteni, intr-un sejur de cateva zile petrecut la mare. Gina Pistol a ales Grecia ca destinatie de vara Imediat dupa terminarea filmarilor Chefi la cutite, Gina Pistol, prezentatoarea . continuă pe Playtech

HOPA! Gina Pistol, DEZMAT TOTAL in Grecia! Cu cine si-a FACUT DE CAP blondina pe plajele fierbinti: Smiley a ramas INTERZIS (FOTO)

Gina Pistol, prezentatoarea showului culinar Chefi la cutite, show, a fost in Grecia pentru a-si petrece vacanta de vara.

Smiley e AMINTIRE: Gina Pistol A FACUT-O pe plaja fierbinte, intr-o ALTA COMPANIE... (FOTO)

Gina Pistol a petrecut o binemeritata vacanta in Grecia, dupa terminarea filmarilor la Chefi la cutite. Iubita lui Smiley a petrecut o saptamana in Insula Lefkada din Grecia. Ciudat este.

Cum a aparut Gina Pistol, la Untold. Este o alta femeie de cand e iubita lui Smiley

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din Romania, a adunat oameni din toate partile lumii la Cluj. Nu puteau lipsi nici persoanele publice din showbizul autohton. Cum a aparut Gina Pistol la festival? Vedeta radiaza de cand este iubita lui Smiley. Cum a aparut Gina Pistol, la Untold? Relatia dintre Gina Pistol si Smiley .

Smiley si Gina Pistol, la Untold. Cum au fost surprinsi cei doi indragostiti. Nu se mai ascund

Smiley si Gina Pistol par sa nu se mai ascunda. Pentru multi, relatia lor este tot mai evidenta, dar incep sa nu mai fie deloc deranjati de ce spune lumea. Amandoi au fost surprinsi impreuna la Untold, festivalul care se desfasoara zilele acestea la Cluj. Sa fie o coincidenta? Totusi, oriunde ar fi Smiley, este .

FARA PIC DE RUSINE! Smiley si Gina Pistol nu se mai ascund: AU FACUT-O de fata cu DJ-ul, la UNTOLD! (FOTO)

Smiley si Gina Pistol nu se mai ascund! SOTIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, iN LACRIMI, DE DURERE! DIN PACATE, A CONFIRMAT ANUNTUL TRIST GALERIE FOTO) Cei doi indragostiti au fost dati de gol ca au.

Primele imagini din padurea unde s-au gasit oasele despre care se spun ca sunt ale Luizei Melencu

Antena 3 a prezentat in exclusivitate primele imagini din padurea unde s-au gasit oasele despre care se spun ca sunt ale Luizei Melencu. Stire in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )