Libnet.ro
UNICEF

06:15

Imagini incredibile. Un procuror din Timis face LIVE pe Facebook de la volan, cu un copil in dreapta

Antena3 Antena3,
Imagini incredibile. Un procuror din Timis face LIVE pe Facebook de la volan, cu un copil in dreapta

Imagini incredibile cu un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis. Femeia s-a filmat de doua ori in timp ce conduce, canta, ia mainele de pe volan si aplauda desi, in masina, chiar pe scaunul. continuă pe Antena3

O procuroare din Timis face live pe Facebook, in timp ce conduce cu un copil in dreapta. Prinsa de melodie, nici macar nu tine mainile pe volan (VIDEO)

Imagini socante in Timis! Un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis da un adevarat recital, in timp ce-si conduce propria masina, fredonand o melodie din folclorul maramuresean, relataeza B1.

Imagini incredibile cu un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis. Femeia, surprinsa in timp ce canta si aplauda la volan

Imagini incredibile cu un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis. Femeia s-a filmat de doua ori in timp ce conduce, canta, ia mainele de pe volan si aplauda desi, in masina, chiar.

VIRAL: FULGERUL SECOLULUI a lovit duminica noapte in Cehia! Imagini INCREDIBILE (FOTO)

Vremea extrema face ravagii in Europa, alternand temperaturile caniculare cu furtuni devastatoare. Un astfel de fenomen extrem a lovit in noaptea de duminica spre luni si regiunea Pilsen din.

Imagini incredibile cu resedinta din Hollywood a fostei Spice Girl Mel B pe care a impartit-o cu fostul sot. Cu cat a fost vanduta casa dupa divort

Vila detinuta de Mel B, membra a fostului grup Spice Girls, si de fostul ei sot ei, Stephen Belafonte, a fost vanduta la doi ani dupa ce a fost pusa in vanzare si la un an dupa pronuntarea divortului intre cei doi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )