Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imagini infioratoare la o CRESA din Romania! Copil, bruscat de ingrijitoare pentru ca nu voia sa doarma (VIDEO)

B1 B1,
Imagini infioratoare la o CRESA din Romania! Copil, bruscat de ingrijitoare pentru ca nu voia sa doarma (VIDEO)

Imagini infioratoare inregistrate de camerele de supraveghere ale unei crese din Baia Mare! O angajata a fost surprinsa in timp ce brusca un copil. Se pare ca micutul a refuzat sa adoarma in timpul. continuă pe B1

VIDEO Copil, bruscat de ngrijitoare la cresa pentru ca nu voia sa doarma

Un copil de la o cresa din Baia Mare a fost bruscat de o ingrijitoare pentru ca nu voia sa doarma. in imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum femeia ii impinge micutului capul in pat, iar apoi il ia in brate si il duce in alta camera unde il bruscheaza din nou. Video-ul a fost postat pe retelele de socializare chiar de parintii copilului care au reclamat-o pe ingrijitoare, potrivit stiri. tvr. ro.

Avioane de vanatoare britanice, trimise din Romania pentru interceptarea unui bombardier rus, deasupra Marii Negre

Avioane de vanatoare britanice au fost trimise de la o baza aeriana din Romania pentru interceptarea unui bombardier rus, in apropierea spatiului aerian NATO, deasupra Marii Negre, anunta Fortele Aeriene.

Sondaj in sapte judete mari din Romania. Rezultate surprinzatoare pentru partide

Sociologul Marius Pieleanua prezentat in emisiunea Punctul de intalnire rezultatele unui sondaj de opinie al Avangarde. Sondajele au fost facute in sapte judete mari din Romania si arata.

U Cluj sponsorizata de cel mai mare festival de muzica din Romania

Revenita in Liga 2 dupa ce a luat-o de la cea mai de jos treapta a fotbalului romanesc, Universitatea Cluj va avea parte de sustinerea financiara a Untold, cel mai mare festival de muzica din Romania si unul dintre cele mai apreciate din Europa.

Sorina Pintea, despre plecarea cadrelor medicale din Romania: Salarizarea nu va rezolva problema

Ministrul Sanatatii,Sorina Pintea, a vorbit la Antena 3 despre plecarea cadrelor medicale din Romania. Numarul celor care solicita documente pentru plecarea in strainatate a scazut la mai mult de.

VIDEO Copil bruscat la o cresa din Baia Mare

Imagini surprinse pe o camera de supraveghere cu un copil care este bruscat la cresa de catre o angajata au devenit virale pe Internet. Se pare ca cel mic nu voia sa doarma, in timp ce ceilalti copii erau deja in paturi.

Imagini violente intr-un spital din Romania! O asistenta medicala a fost filmata in timp ce brusca un bebelus nascut cu paralizie

Imagini socante au fost suprinse in Spitalul Judetean din Targoviste. O asistenta a fost filmata in timp ce brusca un nou-nascut pe care il hranea cu biberonul. Conducerea spitalului a demarat o ancheta.

Veniturile Medicover si Synevo din Romania au crescut in prima jumatate a anului cu 17,2% pana la 42,2 mil. euro

Medicover, companie internationala de servicii de sanatate si diagnostic listata la Bursa din Suedia Nasdaq Stockholm, a prezentat astazi raportul interimar pentru prima jumatate a anului 2018. Medicover a raportat o crestere a veniturilor de.

Dezvaluire incredibila. Cel putin 300 de magistrati din Romania au dosare penale

Dezvaluire exploziva publicata de jurnalistii de la Lumea Justitiei. Procurorul Marius Iacob, cel care s-a inscris in cursa pentru sefia DNA, i-ar fi spus Ministrului Justitiei ca 300 de magistrati din.

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie. La ce ore va rasari Luna in cele mai mari orase din Romania (FOTO)

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie. Eclipsa totala de Luna din 2018, ce va avea loc pe 27-28 iulie, este unul dintre evenimentele fascinante pentru toti pasionatii de astronomie. Vizibila si din Romania, va fi.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )