Libnet.ro
UNICEF

23:45

Imagini revoltatoare surprinse pe o sosea din Romania. Cei care stiu ca au facut asa ceva ar fi bine sa... - VIDEO

Antena3 Antena3,
Imagini revoltatoare surprinse pe o sosea din Romania. Cei care stiu ca au facut asa ceva ar fi bine sa... - VIDEO

Primaria Baia de Cris a facut publice imaginile cu soferii care au descarcat gunoaie pe marginea drumului judetean 762 intre Riscuta si Bulzesti. in imaginile publicate pe pagina de Facebook a primariei. continuă pe Antena3

VIDEO Imagini revoltatoare surprinse pe sosea, de camerele video ale primariei. Cei care au facut asa ceva sa curete

O primarie a recurs la solutii disperate pentru a-i opri pe cei care transforma locurile de pe marginea soselelor in rampe de gunoi.

Seful Deutsche Welle Romania: Cei care interpreteaza Anschluss intr-o cheie negativa, cu sensul de anexare, gresesc

Robert Schwartz, seful redactiei Deutsche Welle in limba romana, a tinut sa precizeze, intr-o postare pe pagina de Facebook a publicatiei, ca toti care care interpreteaza termenul folosit de agentia germana de presa intr-o cheie negativa, precum anexare, gresesc. Schwartz a explicat ca, in acest context specific, sensul cuvantului Anschluss este de alipire, iar cererea de interventie catre Klaus Iohannis este aberanta.

Business report: Stlpii prosperitatii din Romnia: firmele care fac cei mai multi bani n fiecare judet al tarii. Majoritatea, controlate de investitori straini; Veniturile bugetare, minim istoric - sub doua treimi din media UE ca pondere n PIB; Conflict n

Fiscul cere intrarea in faliment a RAFO Onesti. Fiscul a cerut intrarea in faliment a RAFO Onesti, reintrata in insolventa in 2016 si a carei platforma industriala scoasa la licitatie. Proiectul de irigatii Siret Baragan trece din nou la Ministerul Agriculturii, care inca nu stie cum sau cu ce bani il va face. Proiectul de irigatii ceausist Siret Baragan va fi preluat.

Bulgaria: 8,4 milioane de turisti straini, cei mai multi din Romania, Grecia, Germania, Turcia si Rusia

Peste 8,4 milioane de turisti au vizitat in primele zece luni din acest an Bulgaria tara a carei populatie este de aproximativ sapte milioane), o crestere de 5% fata de 2017, cei mai multi vizitatori straini fiind din Romania, Grecia, Germania, Turcia.

ABRACADABRA la Primarie: Orasul din Romania care are cand 100.000, cand 200.000 de locuitori, in functie de interesele municipalitatii - Oamenii apar si dispar ca in dosarele X

ABRACADABRA la Primarie: Orasul din Romania care are cand 100. 000, cand 200. 000 de locuitori, in functie de interese Se fac vraji in registrele Primariei Bacau. Cand orasul are 100. 000 de locuitori,.

Un oras din Romania, inclus in topul National Geographic al celor mai cool destinatii de vizitat in 2019

Revista National Geographic a publicat un articol in care enumera 19 destinatii cool, ce merita vazute. Sibiul este singurul oras din Romania carese afla pe lista destinatiilor ce nu trebuie.

Care este starea victimelor exploziei din Bistrita. Militarul care a provocat totul a murit

Patru persoane au fost ranite in urma exploziei din Bistrita. Militarul care s-a aruncat in gol de la etajul al patrulea a murit joi dimineata la spital. La nici zece minute dupa ce a s-a aruncat de la.

Imagini incredibile surprinse de Ziua Nationala! Parada cu masinile de salubritate si excavatorul - VIDEO

Imagini de senzatie intr-o comuna din judetul Buzau!De Ziua Nationala, in Cislau a fost organizata o defilare, dar pentru ca nu erau prea multi militari, autoritatile au scos la parada ce au.

VIDEO Spovedanie in spatele unei benzinarii: imagini incredibile surprinse de martori

O femeie a fost spovedita de un preot in plina strada, in spatele unei benzinarii din Bucuresti. Scenele incredibile s-au petrecut sub ochii unui echipaj de politie si au fost filmate.

VIDEO Spovedanie in spatele unei benzinarii: imagini inedite surprinse de martori

O femeie a fost spovedita de un preot in plina strada, in spatele unei benzinarii din Bucuresti. Scenele incredibile s-au petrecut sub ochii unui echipaj de politie si au fost filmate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )