Libnet.ro
UNICEF

08:30

Imagini de senzatie cu echipa din Stefan Cel Mare: Ultimul antrenament al lui Dinamo din Slovenia, surprins de o drona (VIDEO)

B1 B1,
Imagini de senzatie cu echipa din Stefan Cel Mare: Ultimul antrenament al lui Dinamo din Slovenia, surprins de o drona (VIDEO)

Dinamo se afla in Slovenia, in cel de-al doilea cantonament al verii. Elevii lui Ioan Andone au fost surprinsi la ultimul antrenament cu ajutorul unei drone. Imaginile au fost postate pe pagina de Fac. continuă pe B1

FOTO. Bucuresti: Circulatie ingreunata pe soseaua Stefan cel Mare. O portiune din carosabil s-a surpat

Traficul pe soseaua Stefan cel Mare, intersectia cu Calea Floreasca, se desfasoara cu dificultate, dupa ce o portiune de carosabil s-a surpat, groapa fiind incercuita.

Haos pe bulevardul Stefan cel Mare din Capitala! Un crater cu diametrul de un metru blocheaza traficul pentru bucuresteni (VIDEO)

Un crater cu diametrul de aproximativ un metru a rasarit pe bulevardul Stefan cel Mare, la intersectia cu Calea Floreasca, potrivit B1 TV. Mai exact, acest crater pare a fi in apropiere de Spitalul de Urgen.

Trafic ingreunat pe Soseaua Stefan cel Mare din Capitala din cauza unei surpari in carosabil

Traficul este ingreunat pe Soseaua Stefan cel Mare din Capitala, la intersectia cu Calea Floreasca, pe sensul de mers catre Piata Victoriei, dupa ce s-a produs o surpare in carosabil, anunta.

2 iulie in istorie: Stefan cel Mare trece in istorie. Rusia isi trimite armata in Principatele Romane

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 2 iulie in istorie .

Trafic ingreunat pe Soseaua Stefan cel Mare din Capitala dupa ce s-a surpat carosabilul

O portiune de carosabil s-a surpat pe Soseaua Stefan cel Mare din Capitala, pe sensul de mers spre Piata Victoriei, la intersectia cu Calea Floreasca. Circulatia rutiera in zona se desfasoara cu dificultate, iar soferii sunt sfatuiti sa ocoleasca zona.

Bacalaureat 2016. Elevii de la Stefan cel Mare Suceava considera ca subiectele la au fost usoare si se asteapta la note mari

Bacalaureat 2016. Pentru elevii suceveni prima proba din cadrul examenului de bacalaureat nu a fost una grea. Acestia considera ca subiectele la Limba si Literatura Romana la Bac 2016 nu au fost foarte dificile si se asteapta la note destul de bune.

Trei zile de doliu national in Irak, dupa atentatul terorist din Bagdad. Cel putin 119 persoane au murit si peste 180 au fost ranite

Irakul este, timp de trei zile, in doliu national, ca urmare a atentatului sinucigas de la Bagdad, in care si-au pierdut viata cel putin 119 persoane.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )