Libnet.ro
UNICEF

23:15

Imagini sfasietoare la Palatul Regal cu Principesa Margareta. Ce s-a zarit dupa gard FOTO

Antena3 Antena3,
 Imagini sfasietoare la Palatul Regal cu Principesa Margareta. Ce s-a zarit dupa gard FOTO

Imagini emotionante astazi la Palatul Regal, acolo unde au ajuns si Custodele Coroanei, Majestatea SA Margareta a Romaniei, a venit insotita de Principele Radu. Cei doi au stat de vorba cateva. continuă pe Antena3

FOTO Custodele Coroanei si Principele Radu au citit mesajele de pe coroane si jerbe si au vorbit cu oameni la Palatul Regal

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Romane, si Principele Radu au citit, vineri, mesajele dedicate Regelui Mihai I de pe coroanele si jerbele de flori depuse la Palatul Regal, unde mii de persoane se perinda, asezandu-se la coada si asteptandu-si randul pentru a se inchina la catafalcul Majestatii Sale. Altetele au vorbit cu persoane prezente in fata Palatului.

Principesa Margareta si Radu, zambitori si deschisi la dialog cu oamenii prezenti la Palatul Regal pentru a ii duce un ultim omagiu Regelui

Principesa Margareta, Custodele Coroanei Regale, si Principele Consort Radu Duda au fost prezenti si vineri la Palatul Regal din Bucuresti unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit. Mii de oameni.

Principesa Margareta si Radu, zambitori si deschisi la dialog cu oamenii prezenti la Palatul Regal pentru a ii duce un ultim omagiu Regelui (FOTO)

Principesa Margareta, Custodele Coroanei Regale, si Principele Consort Radu Duda au fost prezenti si vineri la Palatul Regal din Bucuresti unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit. Mii de oameni.

Momente emotionante la Palatul Regal. Custodele Coroanei Regale a iesit pentru a le multumi romanilor pentru prezenta lor

Momente emotionante, vineri dupa amiaza, la Palatul Regal. Custodele Coroanei Regale, principesa Margareta, a iesit pentru a vorbi cu oamenii care au venit sa aduca un ultim omagiu Regelui Mihai. Foarte multi.

La ce va trebui sa renunte Principesa Margareta, Custodele Coroanei, dupa decesul Regelui Mihai

Dupa decesul Majestatii Sale, conform normelor fundamentale ale Familiei Regale, Principesa Margareta a devenit regina, ea fiind prima pe linia de succesiune la tron si custode al Coroanei. Principesa a hotarac.

Principesa Margareta, BOLNAVA?! S-a intamplat chiar in timpul FUNERALIILOR Regelui Mihai. Nimeni nu a bagat de SEAMA atunci

Principesa Margareta este foarte afectata de moartea Regelui. in vara anului 2016 si-a pierdut mama, iar in urmacu cateva zile si tatal. Dupa moartea mamei sale, anul trecut,.

Mii de oameni au stat la cozi TOATA NOAPTEA la Palatul Regal pentru a se reculege la CATAFALCUL REGELUI Mihai

Peste 17. 000 de romani au mers la Palatul Regal, in ultimele 24 de ore, pentru a se reculege la catafalcul Regelui Mihai, asteptand la cozi cateva ore. Palatul Regal a ramas deschis toata noaptea,.

Mii de oameni au stat la cozi toata noaptea la Palatul Regal pentru a se reculege la catafalcul Regelui Mihai

Peste 17. 000 de romani au mers la Palatul Regal, in ultimele 24 de ore, pentru a se reculege la catafalcul Regelui Mihai, asteptand la cozi cateva ore. Palatul Regal a ramas deschis toata noaptea, iar vineri dimineata erau in continuare la rand sute de persoane.

Romania isi plange Regele. Ultimele informatii de la Palatul Regal

Romania iti plange Regele. Mii de oameni au trecut pe la capataiul monarhului de miercuri seara, de cand sicriul a fost adus la Palatul Regal de pe Calea Victoriei. De la Palatul.

Regele Juan Carlos si Regina Sofia a Spaniei au sosit la Palatul Regal (FOTO)

Continua sa vina membri importanti ai caselor regale europene pentru a aduce un ultim omagiu Regelui Mihai. Vineri seara, la Palatul Regal unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit al fostului suveran au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )