Libnet.ro
UNICEF

00:07

Imagini soc! Bianca Dragusanu, stransa de gat pe strada de iubitul ei

Antena3 Antena3,
Imagini soc! Bianca Dragusanu, stransa de gat pe strada de iubitul ei

Telenovela dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi pare sa nu se fi terminat. Cei doi au fost protagonistii unui nou scandal, in strada. Ei au fost filmati in timp ce Alex Bodi a apucat-o de gat pe blondina. continuă pe Antena3

Bianca Dragusanu, adevarul despre agresiunea lui Alex Bodi din parcare. De ce a strans-o de gat, de fapt

Au fost imagini socante facute publice in aceasta dimineata cu Bianca Dragusanu si Alex Bodi, care au fost surprinse de paparazzi Spynews. ro in urma cu putin timp. Pe imagini, vedeta e bruscata de afacerist, dar iata ca acum cei doi vin cu prima reactie in acest sens. Bianca Dragusanu, adevarul despre agresiunea lui Alex Bodi .

Bianca Dragusanu, agresata in parcare de prietenul lui Alex Bodi! Ce facea el in tot acest timp

Nou episod dramatic in viata Biancai Dragusanu! Nici bine nu a venit soarele pe strada ei dupa ce s-a impacat cu Bodi ca deja norii s-au napustit asupra peisajului. Blondina a fost agresata de un prieten de-al afaceristului. Ce facea partenerul ei in acest timp? Bianca Dragusanu, agresata de prietenul lui Alex Bodi. Cum s-a .

EXCLUSIV Bianca Dragusanu s-a trezit cu politia la usa. Ce i-au spus oamenii legii

Dupa ce s-au certat si au promis ca nu se mai impaca, Bianca Dragusanu si Alex Bodi au fost vazuti, din nou, impreuna. imprejurarile, insa, nu par sa fi fost dintre cele mai fericite, daca este sa ne luam dupa imaginile aparute in presa. Acum, Bianca Dragusanu s-a trezit cu politia la usa! Bianca Dragusanu .

Bianca Dragusanu, sugrumata de Alex Bodi intr-o parcare. Imaginile sunt de-a dreptul socante

Bianca Dragusanu a trecut din nou prin clipe de cosmar. Controversatablondina a fost agresata de partenerul ei de viata in parcarea unui renumit restaurant din Bucuresti. Imaginile sunt de-a dreptul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )