Libnet.ro
UNICEF

19:15

Imagini socante din lift. Cum a fost surprinsa o frumoasa din lumea modei. Putini au crezut ca este in stare de asa ceva (VIDEO SOCANT)

Antena3 Antena3,
Imagini socante din lift. Cum a fost surprinsa o frumoasa din lumea modei. Putini au crezut ca este in stare de asa ceva (VIDEO SOCANT)

Imagini de-a dreptul socante suprinse de o camera de supraveghere din lift. Keevonna Wilson, un model care a devenit celebra pe Instagram si a primit numeroase oferte, a fost surprinsa intr-o ipostaza care cu s. continuă pe Antena3

Noi imagini socante cu macelul de la meciul CSA Steaua - Academia Rapid. Huliganii, audiati toata noaptea

Au aparut noi imagini socante cu incidentele socante de pe Arena Nationala de la meciul de sambata seara dintre CSA Steaua si Academia Rapid. Zeci de suporteri au fost audiati toata noaptea, s-au dat.

Imagini socante cu Loredana Chivu, inainte de tentativa de sinucidere! Bruscata, scuipata si umilita in ultimul hal, de iubit!

Inainte de tentativa de suicid care a socat lumea mondena, Loredana Chivu a fost protagonista unui scandal de proportii, in timpul caruia a fost umilita, jignita si bruscata de barbatul iubit. Totul a fost.

Imagini socante. Caine de rasa ucis cu salbaticie de doi tineri

Un caine de rasa a fost omorat cu salbaticie de doi tineri care, sustine ei, l-au confundat cu un lup. Animalul a fost lovit cu un bolovan si, in timp ce agoniza, a fost inecat in raul Timis. inca in.

Un copil din Botosani a fost inapoiat la orfelinat dupa adoptie. Motivul este uimitor!

Un copil din Botosani a fost adoptat de o familie din Botosani insa a fost inapoiat la orfelinat la doar 6 luni dupa adoptie. Parintii au motivat decizia pe care au luat-o prin faptul ca nu s-au putut obosnui cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )