Libnet.ro
UNICEF

11:00

Imagini socante din satelit! Cum arata acum locul exploziei din Beirut

Playtech Playtech,
Imagini socante din satelit! Cum arata acum locul exploziei din Beirut

Un crater imens a luat locul unei zone importante din portul orasului Beirut, dupa explozia care a avut loc marti si a fost provocata de o incarcatura de 2750 de tone de azotat, care a sarit in aer. Imaginile surprinse din satelit arata efectele devastatoare ale tragediei in urma careia peste 100 de persoane si-au . continuă pe Playtech

Se schimba harta Romaniei! Fenomenul ingrozitor care se petrece cu Bucurestiul si Cluj-Napoca, se vede din satelit si este ireversibil

Un fenomen ingrozitor are loc in tara noastra. Acesta ar putea, efectiv, sa schimbe harta Romaniei. Zone din Bucuresti si Cluj-Napoca se scufunda in fiecare an cu cativa centimetri. Se schimba harta Romaniei? Fenomenul groaznic ce se petrece in Bucurest si Cluj. Se vede din satelit si este ireversibil Un fenomen ingrozitor are loc in .

Lavinia Pirva, regimul cu care a slabit 30 de kilograme - Cum arata acum in costum de baie

Lavinia Pirva este o mamica fericita mai ales ca a reusit sa revina si la silueta de dinainte de nastere. Vedeta a slabit 30 de kilograme si arata extraordinar.

Cat de grava a fost explozia din Beirut. Imagini dureroase din Liban

Zeci sunt morti si mii de raniti. Cauza nu este clara, insa guvernul a spus ca materiale explozive au fost depozitate intr-un depozit care a explodat in capitala libaneza. Cel putin 78 de persoane au murit si 4. 000 de persoane au suferit rani in exploziile si focul care a zguduit Beirut marti. Mai mult de .

Facea poze pentru nunta cand a avut loc explozia. Imagini incredibile din Beirut

O mireasa din Beirut a trait clipe de cosmar cand, in timpul sedintei foto pentru cea mai frumoasa zi din viata ei a fost nevoita sa se adaposteasca pentru a-si salva viata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )