Libnet.ro
UNICEF

20:15

Imagini SOCANTE! O fetita cade din masina in timpul unui viraj (VIDEO)

B1 B1,
Imagini SOCANTE! O fetita cade din masina in timpul unui viraj (VIDEO)

Imagini socante surprinde de camera de luat vederi montata pe bordul unei vehicul. O fetita cade de pe bancheta din spate a masinii condusa de tatal ei, in timpul unui viraj. Accident SOCANT! O. continuă pe B1

Imagini socante in Franta: Un barbat a fost impuscat in cap de politisti (VIDEO)

Imagini socante in Franta, la doar cateva zile dupa sangerosul atentat din Barcelona. Un barbat inarmat cu un cutit a fost impuscat in cap de politisti. Asta dupa ce a.

Imagini socante filmate de un sofer din Romania. Mergea pe un drum judetean cand a vazut cum prin fata sa trece ceva neobisnuit. Nu i-a venit sa creada ochilor. Te trec fiorii (FOTO+VIDEO)

Un sofer buzoian a avut parte de o aparitie bizara in timp ce conducea noaptea pe un drum judetean. Deodata, pe drum, din senin, apare o naluca alba, care nu pare sa se grabeasca sa treaca pe partea.

Cazul tanarului uitat in arest preventiv sase luni de zile. Imagini socante cu interventia politistilor de la Rutiera

Dana Grecu a prezentat, la Editie speciala, de la Antena 3, cazul socant al unui tanar care este tinut in arest preventiv de sase luni de zile, dupa un conflict cu politistii de la.

Imagini SOCANTE cu teroristii ce purtau centuri explozive ucisi dupa al doilea atac din Spania (VIDEO)

Primele imagini dupa al doilea atac din Spania, care a avut loc in noaptea de joi spre vineri in statiunea Cambrils, situata la 120 de kilometri de Barcelona. O duba a intrat in multime si a.

Barbatul mort din masina ce a ranit un politist la un punct de control din Barcelona nu era soferul, cum s-a crezut initial

Surse din politia spaniola au declarat pentru presa locala ca barbatul mort gasit intr-o masina care a lovit un ofiter si nu a oprit la un punct de control al fortelor de ordine din Barcelona nu a fost.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )