Libnet.ro
UNICEF

05:15

Imagini SOCANTE la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Tg. Jiu! Pacienta DEZBRACATA, pipaita de bolnavi. Scena, filmata de fiica managerului (VIDEO)

B1 B1,
Imagini SOCANTE la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Tg. Jiu! Pacienta DEZBRACATA, pipaita de bolnavi. Scena, filmata de fiica managerului (VIDEO)

Imagini socante la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean din Targu Jiu! O pacienta care purta doar lenjerie intima se saruta printre gratii cu un tanar. in acelasi timp, un altul o atinge,. continuă pe B1

VIDEO Scandal la Sectia de Psihiatrie din Targu Jiu. Bolnavi aproape dezbracati, filmati in timp ce se saruta si se ating lasciv printr-un grilaj

Un scandal de proportii a izbucnit la Sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, unde trei pacienti aproape dezbracati au fost filmati in timp ce se saruta si se ating.

Imagini socante intr-un restaurant fast-food! Parea desprins dintr-un film de groaza (VIDEO)

Imagini socante suprinse intr-un restaurant McDonalds. Un adolescent a atacat un barbat de varsta mijlocie, pe care l-a batut de-a dreptul salbatic, dandu-l cu capul de masa de mai multe ori. Victima,.

VIDEO Cum sunt crescute unele gaini care fac oua vandute in Romania. Imagini socante, prezentate de o organizatie care lupta pentru drepturile animalelor

Animals International Romania a facut astazi publice concluziile unui studiu si imagini despre cruzimea de rutina din ferme industriale de crestere a gainilor ouatoare. Activistii cere companiilor din Romania sa foloseasca doar oua de la gaini care nu sunt tinute in custi.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )