Libnet.ro
UNICEF

12:45

Imagini socante surprinse intr-un club secret din Bacau! Minora, dansand lasciv langa un politist

Antena3 Antena3,
Imagini socante surprinse intr-un club secret din Bacau! Minora, dansand lasciv langa un politist

Adevarate orgii sexuale se dadeau in clubul secret din Bacau, care ziua functiona ca fabrica de bulion si la care luau parte oameni importanti din oras. Era locul dezmatului, iar la petreceri erau folosite nu. continuă pe Antena3

Stirile ProTV: Clubul secret din Bacau unde se organizau orgii cu minore. Clientii, filmati si santajati

Un politist din Bacau si alti doi suspecti au fost arestati preventiv dupa ce procurorii DIICOT au descoperit un club clandestin, in care erau explotate minore si se facea trafic de droguri, spun anchetatorii.

Marturia unei tinere despre clubul din Bacau unde se organizau orgii cu minore: Erau camere ascunse si...

Adevarate orgii sexuale se dadeau intr-unclub secret din Bacau, care ziua functiona ca fabrica de bulion si la care luau parte oameni importanti din oras. Marturiile unei tinere care a ajuns pe m.

Oameni de afaceri din Bacau au amenajat un club clandestin unde aveau loc zilnic petreceri cu droguri si prostituate minore

Incepand cu anul 2015, mai multi oameni de afaceri din Bacau au amenajat un club clandestin unde organizau aproape zilnic petreceri in timpul carora erau consumate droguri, iar fete minore practicau prostitutia, potrivit procurorilor DIICOT. Clubul era frecventat de persoane cu trecut infractional, dar si de functionari din institutii publice. in acest caz au fost arestate trei persoane, intre care un ofiter de la Politia Judeteana Bacau.

Templul drogurilor din Bacau, inchis de DIICOT. in clubul fara acte erau aduse zilnic prostituate minore

Un club clandestin, in care erau organizate aproape in fiecare zi petreceri, a fost inchis de procurorii DIICOT. Anchetatorii au descins la sapte adrese din Bacau, pe urmele unor oameni de afaceri care au amenajat acest club fara niciun act, cunoscut neoficial in oras ca templu al drogurilor si al prostituatelor. La respectivele petreceri gazduite [] .

Mihai Gadea: S-a terminat! Marele secret din cazul procurorului ceausist Augustin Lazar

S-a terminat! Marele secret din cazul procurorului ceausist Augustin Lazar. Citeste si: Sinteza zilei. Document exclusiv: Cum a fost rasplatit Augustin Lazar de dictatura comunista Un nou interviu cu.

Dosar spectaculos intrumentat de DIICOT. Oameni cu influenta din Bacau sunt banuiti ca au exploatat sexual eleve de liceu

Dosar spectaculos intrumentat de DIICOT. Oameni cu influenta din Bacau sunt banuiti ca au exploatat sexual eleve de liceu, pe care le-ar fi drogat si le-ar fi obligat sa se prostitueze. in retea ar fi fost i.

Dosar spectaculos instrumentat de DIICOT. Oameni cu influenta din Bacau sunt banuiti ca au exploatat sexual eleve de liceu

Dosar spectaculos instrumentat de DIICOT. Oameni cu influenta din Bacau sunt banuiti ca au exploatat sexual eleve de liceu, pe care le-ar fi drogat si le-ar fi obligat sa se prostitueze. in retea ar fi fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )