Libnet.ro
UNICEF

13:30

Imagini spectaculoase cu eruptia unui vulcan din Hawaii - VIDEO

Antena3 Antena3,
Imagini spectaculoase cu eruptia unui vulcan din Hawaii - VIDEO

Imagini spectaculoase cu eruptia unui vulcan din Hawaii, surprinse dintr-un elicopter. Cameramanul a reusit sa filmeze momentul in care lava incinsa se scurge in afara vulcanului. Amatorii. continuă pe Antena3

Accident groaznic. Un copil si parintii sai au murit dupa ce au cazut in craterul unui vulcan din Italia

Un baiat de 11 ani si parintii sai au murit dupa ce au cazut intr-un crater alvulcanului Solfatara,din apropiere de Napoli, Italia, scrie BBC News. Tragedia a avut loc dupa ce copilul a.

O familie si-a pierdut viata, dupa ce a cazut in craterul unui vulcan

O familie si-a pierdut viata, dupa ce a cazut in craterul unui vulcan, in apropiere de Napoli. Circumstantele care au dus la producerea acestei tragedii sunt inca neclare, insa se pare ca.

Ministrul Agriculturii este incantat de gustul unui jambon. L-a degustat direct din portbagaj - VIDEO

Ministrul Agriculturii a degustat jambonul din porc de Bazna direct din portbagaj, scena filmata si urcata apoi pe Facebook. Cateva clipe edificatoare in ceea ce priveste gustul si savoarea.

Un elev de clasa I a descoperit 6 greseli de logica intr-o singura poza din Abecedar (VIDEO)

Un baiat in varsta de doar sapte ani a descoperit ca o imagine din Abecedar contine o adevarata colectie de gafe. Baiatul, care merge la scoala in Republica Moldova, explica .

Scandal in justitie: Tudorel Toader analizeaza amanarile privind eliberarea conditionata. Ce acuzatii ii aduc gardienii din puscarie (VIDEO)

Scandalul privind eliberarea conditionatacontinua! Gardienii din inchisori il acuza pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca ii pasa mai mult de infractori decat de victime. Toader.

Doliu in lumea muzicii. Un cantaret de country s-a stins din viata (VIDEO)

Cantaretul american de muzica country, Don Williams, s-a stins din viata la varsta de 78 de ani. Anuntul a fost facut de agentul sau. Williams si-a inceput cariera in 1971, iar 17.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3166 seconds )