Libnet.ro
UNICEF

28 Mai.

Imagini surprinse in locuinte private din Romania, publicate pe un site rusesc denuntat de Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Imagini surprinse in locuinte private din Romania, publicate pe un site rusesc denuntat de Marea Britanie

Site-ul rusesc care difuzeaza imagini din intreaga lume, surprinse de camere de supraveghere conectate la Internet, include si inregistrari din locuinte private, magazine sau birouri din Romania, transmit sursele din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Imagini surprinse in locuinte private din Romania, live pe un site rusesc

Site-ul rusesc care difuzeaza imagini din intreaga lume, surprinse de camere de supraveghere conectate la Internet, include si inregistrari din locuinte private, magazine sau birouri din Romania.

Lucrarile de constructii din Romania, cel mai mare declin la nivelul UE

Lucrarile de constructii din Romania au inregistrat in Trimestrul 3 cea mai mare contractie la nivelul Uniunii Europene UE), cu un minus de 11,3%, comparativ cu perioada similara a anului trecut. in acelasi timp, declinul lucrarilor de constructii la nivelul UE a fost de numai 0,4%, arata datele publicate de Eurostat.

Financial Times, despre victoria lui Klaus Iohannis: Rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania s-ar putea dovedi cel mai bun eveniment politic din Europa anul acesta

Victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania ofera speranta unui viitor mai tolerant si ar putea contribui la o pozitie mai coerenta, mai unita a Uniunii Europene in fata Rusiei, comenteaza Financial Times miercuri, potrivit Mediafax. Rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania s-ar putea dovedi cel mai bun eveniment politic din Europa anul acesta, fiind incurajator pentru cele trei lucruri pe care le arata despre Europa centrala si de est: politica etnica problematica, lupta continua impotriva coruptiei si competitia intre alianta euro-atlantica si Rusia, scrie publicatia citata.

Yahoo Messenger si Yahoo Mail, indisponibile mai multe ore pentru utilizatorii din Romania

Utilizatorii Yahoo Mail si Yahoo Messenger din Romania intampina probleme de logare in ultimele doua zile. Serviciul a fost picat timp de mai multe ore in cursul diminetii de joi, iar mai multi utilizatori s-au.

Comisia europeana va acoperi costurile de constructie pentru doua tronsoane de autostrada din Romania

Comisia Europeana va acopere costurile de constructie a doua tronsoane de autostrada din Romania, finantate initial de statul roman prin imprumuturi bancare, a anuntat Reprezentanta CE la Bucuresti. Astfel, 262.

CE a alocat inca 260 milioane de euro pentru constructia a doua autostrazi din Romania

Comisia Europeana a hotarat, in data de 18 noiembrie, sa acopere costurile de constructie a doua tronsoane de autostrada din Romania, finantate initial de statul roman prin imprumuturi bancare, astfel ca 262 milioane de euro au fost alocati din Fondul de coeziune pentru aceste proiecte, arata un comunicat al institutiei remis redactiei.

Constructiile din Romania, cea mai mare scadere din UE in T3

Piata de constructii din Romania a inregistrat cea mai mare contractie din Uniunea Europeana in al treilea trimestru, de 11,3%, raportat la perioada similara a anului trecut, mult peste declinul mediu din UE, de 0,4%, date ajustate sezonier, potrivit.

Olandezii de la b.lay si MindingCorp. intra pe piata IT din Romania

Piata de IT din Romania se extinde cu trei noi jucatori. b. lay, MindingCorp. si b. sorted sunt specialisti in domeniul Software Asset Management, oferind o gama variata de solutii adresate atat companiilor producatoare de software, cat si end-user-ilor.

CursDeGuvernare.ro organizeaza conferinta Fiscalitatea din Romania: de la evolutie la revolutie - Problemele structurale ale fiscalitatii romanesti si pasii catre modelul optim de fiscalitate

Publicatia cursdeguvernare. ro va invita la conferinta Fiscalitatea din Romania: de la evolutie la revolutie - Problemele structurale ale fiscalitatii romanesti si pasii catre modelul optim de fiscalitate, organizata cu sprijinul Academiei de Studii Economice Bucuresti, joi, de la ora 10. 00, in Amfiteatrul 1 al ASE.

Pulsul mediului de business, cu Dragos Doros (KPMG). Cu ce riscuri se confrunta companiile din Romania

Mediul de afaceri privat din Romania are in prezent multe neajunsuri, printre acestea numarandu-se dificultatea firmelor in incasarea facturilor, micsorarea marjelor de profit, dar si lipsa de finantare bancara, afirma Dragos Doros, director in cadrul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 28 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )