Libnet.ro
UNICEF

11:01

Imaginile care iti vor da fiori. Uite ce se intampla cand o masina ruginita este implicata intr-un accident

Auto Ro Auto Ro,
Imaginile care iti vor da fiori. Uite ce se intampla cand o masina ruginita este implicata intr-un accident

Motorizarea, dotarile sau numarul de kilometri nu mai sunt atat de importante cand automobilul la mana a doua pe care planuiesti sa il cumperi are probleme cu rugina. O astfel de chestiune ar putea face diferenta dintre viata si moarte. continuă pe Auto Ro

Bautura neagra care iti detoxifiaza organismul pe loc

Aceasta bautura neagra cu miros ciudat are beneficii uriase pentru organismul tau. Iti detoxifiaza corpul de la prima inghititura. Spirulina, ingredientul care ii da culoarea si mirosul, este un agent detoxifiant.

Cinci tipuri de rutina care iti aduc succes in viata

Exista cateva lucruri pe care oamenii de succes din intreaga lume le fac cu rigurozitate. Asta-i seteaza pentru o noua zi plina de succes. Plimba-te - Un businessman foarte-foarte ocupat, CEO la o mare co.

Legumele considerate sanatoase care iti pot face rau

In anumite conditii, unele legume iti pot face mai mult rau decat bine. Rosiile pot provoca arsuri la stomac O substanta din rosii poate cauza reflux de acid si arsuri. Persoanele cu tulburari.

eMAG reduceri. 4 combine frigorifice care iti aduc prospetimea primaverii in casa

EMAG reduceri combine frigorifice. Primavara este aici, temperaturile sunt in crestere, asa ca e timpul sa te gandesti la o solutie eficienta pentru depozitarea si pastrarea in siguranta a alimentelor pe care le consuma familia ta.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )