Libnet.ro
UNICEF

09:30

Imaginile publicate de Adevarul, confirmate. Cum s-a desfasurat intalnirea dintre sefii Politiei si Clanul Duduianu

Adevărul Adevărul,
Imaginile publicate de Adevarul, confirmate. Cum s-a desfasurat intalnirea dintre sefii Politiei si Clanul Duduianu

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, s-a implicat personal in coordonarea operatiunii de supraveghere a inmormantarii lui Florin Mototolea, Emi Pian, intr-un context tensionat de faptul ca liderul Duduianilor tocmai fusese injunghiat, au declarat pentru Adevarul surse din Politie, care au dat detalii despre operatiune: locul ales, in timpul noptii, precum si prezenta sefului Politiei au avut rolul de a produce un efect de surpriza. continuă pe Adevărul

Reactii dure dupa imaginile publicate de Adevarul cu sefii din Politie si Clanul Duduienilor: Slugarnicie! Sa fie demisi!

Lipsa de reactie din partea ministrului de Interne Marcel Vela, precum si a IGPR, dupa imaginile publicate de Adevarul cu sefi din Politia Romana la o intalnire in miez de noapte cu interlopii Clanului Duduianu, a fost criticata de fostul presedinte Traian Basescu. Fostul sef de stat spune ca el i-ar fi destituit pe loc pe ofiterii de rang inalt care apar in imagini si vorbeste despre o slugarnicie a Politiei in fata interlopilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )