Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imaginile serii. Traian Basescu, la nunta cu Elena Udrea

Antena3 Antena3,
Imaginile serii. Traian Basescu, la nunta cu Elena Udrea

Traian Basescu sta la masa cu Elena Udrea, la o nunta dinMaramures. Mirii sunt interpreta de muzica populara Ioana Pricop siprimarul orasului Ulmeni, judetul Maramures. Fostul presedinte. continuă pe Antena3

Elena Udrea, din nou la DNA: Fostul ministru, audiat in dosarul Hidroelectrica (VIDEO)

Elena Udrea a fost chemata vineri la sediul DNA pentru a fi audiata intr-un caz de coruptie. Udrea a dat explicatii in dosarul Hidroelectrica. Fostul ministru a declarat ca a fost ch.

Elena Udrea vrea sa o aduca in fata judecatorilor pe Mihaiela Moraru Iorga-VIDEO

Elena Udrea vrea sa o aduca in fata judecatorilor pe procuroarea DNA care este in razboi cu Laura Codruta Kovesi. Mihaiela Moraru Iorga ar urma sa fie citata ca martor, deoarece Udrea sustine ca.

Elena Udrea a ajuns la DNA pentru a da explicatii in dosarul Hidroelectrica-VIDEO

Elena Udrea a ajuns in urma cu putin timp la DNA pentru a da declaratii in dosarul Hidroelectrica. Asta dupa ce la ultima audiere i-au fost restranse acuzatiile in acest caz, scapand de.

Elena Udrea, audiata la DNA

Fostul deputat Elena Udrea s-a prezentat, vineri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiata de procurori intr-un dosar de coruptie.

Elena Udrea, audiata la DNA intr-un dosar de coruptie

Fostul deputat Elena Udrea s-a prezentat, vineri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiata de procurori intr-un dosar de coruptie, informeaza Agerpres.

UPDATE Elena Udrea, audiata la DNA intr-un dosar de coruptie

Fostul deputat Elena Udrea s-a prezentat, vineri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiata intr-un caz de coruptie, precizand ca a fost chemata in dosarul care a fost in instrumentare la procurorul Mihaiela Moraru Iorga, transmite Agerpres.

Elena Udrea: Maine, o sa fiu prezenta la DNA pentru o declaratie intr-un dosar mai vechi

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, joi, ca in interiorul DNA se fac in continuare presiuni in dosarele in care este acuzata.

Elena Udrea face acuzatii dure: Se fac presiuni in continuare la DNA referitor la mine

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, joi, ca in interiorul DNA se fac in continuare presiuni in dosarele in care este acuzata. Se fac presiuni in continuare la DNA referitor.

Elena Udrea, audiata in dosarul campaniei din 2009: Acuzatiile sunt aberante(VIDEO)

Elena Udrea a mers joi la Curtea de Apel Bucuresti, unde se judeca dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009. in fata jurnalistilor, fostul ministru a.

Traian Basescu: Guvernul acesta nu este al Romaniei, ci al PSD

Senatorul Partidului Miscarea Populara PMP) Traian Basescu a declarat ieri, la Timisoara, ca guvernul si ''partidul Dragnea '' nu inteleg cat de mult rau fac economiei prin parerile pe care le exprima, fostul presedinte adaugand ca stilul de guvernare practicat de social-democrati este ''absolut nedemocratic ''.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )