Libnet.ro
UNICEF

06:15

imbolnavirile de covid sunt in trend ascendent in 15 judete din tara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
imbolnavirile de covid sunt in trend ascendent in 15 judete din tara

Noua judete si Capitala au vulnerabilitate ridicata legata de epidemia de COVID-19, care este pe un trend ascendent in 15 judete. Numarul testelor efectuate la cerere este in scadere, concomitent cu o tendinta de crestere a ratei de pozitivare a testelor prelucrate, potrivit raportului saptamanal al Institutului National de Sanatate Publica INSP), scrie g4media. continuă pe Ziarul Bursa

imbolnavirile de covid sunt in trend ascendent in 15 judete

Noua judete si Capitala au vulnerabilitate ridicata legata de epidemia de COVID-19, care este pe un trend ascendent in 15 judete. Numarul testelor efectuate la cerere este in scadere, concomitent cu o tendinta de crestere a ratei de pozitivare a testelor prelucrate, potrivit raportului saptamanal al Institutului National de Sanatate Publica INSP), scrie g4media.

EXCLUSIV Cele mai bogate si cele mai sarace judete din Romania, in functie de cifra de afaceri. Discrepante uriase. Explicatia specialistilor

Bucuresti si Ilfov sunt cele mai puternice judete din Romania, in functie de cifra de afaceri a companiilor inregistrate, la mare distanta de restul tarii. Discrepanta intre judete, respectiv.

CORONAVIRUS |Rusia va inregistra al doilea vaccin COVID-19 pana la 15 octombrie

Rusia intentioneaza sa inregistreze cel de-al doilea vaccin potential al sau dezvoltat impotriva maladiei COVID-19 pana pe 15 octombrie. Vaccinul a fost dezvoltat de Institutul Vectorial din Siberia, care a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2794 seconds )