Libnet.ro
UNICEF

10:15

Imbunatateste reputatia companiei pentru a vinde mai mult

Adevărul Adevărul,
Imbunatateste reputatia companiei pentru a vinde mai mult

Cei mai multi antreprenori se straduiesc sa-si imbunatateasca in permanenta rata de conversie. insa aceasta procedura de optimizare nu este probabil cel mai usor lucru de realizat. continuă pe Adevărul

Daca dispare Schengen, cel mai mult vor avea de suferit Balcanii Occidentali

Criza migratiei ce afecteaza Europa a adus in discutie acordul Schengen si, daca acesta esueaza, tarile din Balcanii Occidentali vor resimti cel mai mult acest lucru, a estimat ministrul de externe slovac Miroslav Lajcak, intr-un interviu pentru cotidianul bosniac Nezavisne Novine, transmite Hina.

Timbrul de mediu 2016: desi formula de calcul a ramas la fel ca in 2015, romanii platesc mai mult

Desi formula de calcul a timbrului de mediu a ramas neschimbata, romanii vor plati mai mult decat in 2015. Motivul? Valoarea in lei a taxei este stabilita pe baza cursului de schimb valutar al monedei euro din prima zi lucratoare a lunii octombrie din.

Mai mult decat povesti pentru copii: basmele sunt mai vechi decat Biblia

Aceasta veste s-ar putea sa nu le placa religiosilor, dar reprezinta rezultatul unui studiu amanuntit: multe dintre basmele cunoscute sunt mai vechi decat limbile europene si decat religiile. Studiul a fost publicat in Royal Society Open Science si deschide posibilitatea ca povestile sa fi influentat scrierile din mitologia greaca si romana, precum si Biblia si [].

Fost politist, condamnat la 263 de ani de inchisoare pentru violarea mai multor femei

Un fost politist din statul american Oklahoma sud) a fost condamnat joi la 263 de ani de inchisoare pentru ca a violat si a abuzat sexual mai multe femei de culoare in timpul exercitarii functiei sale,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )