Libnet.ro
UNICEF

13:15

Imi este teama pentru Romania. Viata mea e mai buna fara oameni corupti. Scandalul de la Opera Nationala s-a incheiat prin demisia directorului artistic Johan Kobborg

B1 B1,
Imi este teama pentru Romania. Viata mea e mai buna fara oameni corupti. Scandalul de la Opera Nationala s-a incheiat prin demisia directorului artistic Johan Kobborg

Johan Kobborg a anuntat pe contul sau de Facebook ca va pleca de la Opera Nationala Bucuresti si ca nu intentioneaza sa mai lucreze vreodata cu oameni ca Tiberiu Soare. Balerinul a adaugat. continuă pe B1

Ludovic Orban, la DNA: Nu este o citatie, ci o invitatie. Nu imi este teama, am in spate 25 de ani de cariera in viata publica in care nu am fost banuit de vreo fapta de coruptie (VIDEO)

Ludovic Orban, candidatul PNL la Primaria Generala a Capitalei, a ajuns luni la sediul DNA, la ora 15. De altfel, liberalul anuntase cu o ora inainte ca a fost invitat la Directia Nationala.

De cata miscare este nevoie pentru a arde caloriile continute de 5 dintre cele mai comune alimente

Pachetele alimentare ar trebui sa contina pe eticheta informatii despre timpul necesar de exercitii fizice care trebuie efectuat pentru a arde caloriile continute de alimentele consumate, sugereaza Shirley Cramer, director executiv al Societatii Regale pentru Sanatatea Publica intr-un articol publicat in revista medicala The British Medical Journal. Iata cat trebuie sa mergem pe jos sau sa alergam pentru a arde caloriile continute de 5 dintre cele mai comune gustari.

Telefonul face fite? Rezolvarea pentru una dintre cele mai frecvente probleme

Un mesaj de eroare precum ,,Google Play Store nu mai porneste este foarte probabil, mai ales daca folositi de mult timp un Android. Din fericire, exista cateva solutii posibile care nu implica o cantitate.

Un fost presedinte al Camerei Reprezentantilor este anchetat pentru abuzuri sexuale

Un fost presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, Dennis Hastert, este acuzat ca a abuzat de cel putin cinci copii in urma cu mai multe decenii, cand era profesor de sport.

Ciolos: obiectivul Guvernului este ca in 2020 sa nu mai avem copii institutionalizati

Obiectivul Guvernului, indiferent cine va fi prim-ministru, este ca in 2020 sa nu mai avem copii institutionalizati, a declarat premierul Dacian Ciolos, duminica seara, in deschiderea concertului caritabil dedicat copiilor vulnerabili ai Romaniei - Hope Concert.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )