Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un imigrant roman a fost gasit mort pe o plaja din Italia: Anchetatorii spun ca acesta a murit din cauze naturale

B1 B1,
Un imigrant roman a fost gasit mort pe o plaja din Italia: Anchetatorii spun ca acesta a murit din cauze naturale

Un imigrant roman, in varsta de aproximativ 30 de ani, a fost gasit mort pe o plaja din centrul Italiei, in regiunea Toscana, scrie Mediafax. Anchetatorii au stabilit ca romanul, care vindea nuci de cocos pe. continuă pe B1

Un imigrant roman A MURIT pe o plaja din centrul Italiei

Un imigrant roman care vindea nuci de cocos a fost gasit mort pe o plaja din centrul Italiei, anchetatorii stabilind ca moartea a fost provocata de cauze naturale, relateaza site-ul publicatiei La.

Descoperire socanta. Nou-nascut gasit mort intr-un tomberon dintr-un cartier craiovean

Un nou-nascut a fost gasit mort de catre doi oameni fara adapost intr-un tomberon dintr-un cartier craiovean, in prezent politistii facand cercetari pentru a o gasi pe mama bebelusului si pentru a stabili.

Craiova: Un bebelus, gasit mort intr-un tomberon

Un nou-nascut a fost gasit mort de catre doi oameni fara adapost intr-un tomberon dintr-un cartier craiovean, relateaza Mediafax.

Actorul roman dat disparut in urma cu doua zile a fost gasit intr-o padure pe jumatate dezbracat

Actorul roman dat disparut in urma cu doua zile dupa ce a plecat de la o pensiune de pe valea Avrigului a fost gasit intr-o padure pe jumatate dezbracat. Dorin Rambu a fost dus imediat la spital, fara a.

Un politist dintr-o comuna din Vaslui a fost gasit impuscat in cap

Un politist dintr-o comuna din Vaslui a fost gasit impuscat in cap, in urma cu scurt timp. Ajutorul sefului de post din comuna Duda Epureni este in stare grava, iar medicii veniti de urgenta la fata.

Descoperire macabra in gara: cadavrul unui ceferist a fost gasit intr-un vagon

Un angajat al Cailor Ferate Romane a fost gasit decedat intr-un vagon de locuit, din zona statiei feroviare a municipiului Dava. Barbatul, in varsta de 62 de ani, a murit din cauze naturale, spun anchetatorii.

Nou-nascut gasit mort la o ghena de gunoi din cartierul Rovine. Politistii, pe urmele mamei

Descoperire socanta in urma cu aproxmativ o ora in cartierul Rovine. Doi oameni ai strazii au gasit intr-o ghena de gunoi cadavrul unui baietel nou-nascut.

Un roman s-a clasat pe locul al doilea la Campionatul European de Pizza din Italia

Romanul Silviu Munteanu, pizzetar din Collefero provincia Roma, Lazio), s-a clasat pe locul al doilea la Campionatul European de Pizza Coppa Italia, Pizza di qualita, organizat in zilele de 9 si 10 iunie in.

174 romani extradati din Italia

Peste 220 de persoane au fost arestate si predate in urma unui protocol romano-Italian.

Cum s-au imbracat romancele la nunta de jumatate de milion de euro din Italia

Rochii lungi, colorate, croite mai mult sau mai putin bine. Cu astfel de vestimentatii au ales sa isi faca aparitia iubitele fotbalistilor cu care au participat duminica la fastuoasa nunta a lui Vlad Chirices din Toscana, Italia, eveniment care a costat jumatate de milion de euro.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )