Libnet.ro
UNICEF

01:05

IMM Invest: Peste 28.000 de inregistrari in numai doua zile de la lansare. Clarificari pentru cei care nu au reusit inscrierea

Adevărul Adevărul,
IMM Invest: Peste 28.000 de inregistrari in numai doua zile de la lansare. Clarificari pentru cei care nu au reusit inscrierea

Programul IMM Invest Romania se afla la a doua zi de la deschiderea sesiunii de inscriere si a raportat deja peste 28. 000 de inregistrari, anunta Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM FNGCIMM). continuă pe Adevărul

IMM INVEST are peste 28.000 de inregistrari in numai doua zile de la lansare

Programul IMM INVEST ROMANIA - peste 28.000 de inregistrari la doua zile de la lansare

Programul IMM INVEST ROMANIA se afla la a doua zi de la deschiderea sesiunii de inscriere. Dupa doua zile de foc, aplicatia www. imminvest. ro, s-a dovedit a fi stabila si consolidata, suportand un trafic extrem de ridicat de utilizatori si permitand ca un numar impresionant de IMM-uri sa se inscrie in program. Doar in prima zi, un numar de peste 20. 000 de IMM -uri erau deja inscrise, iar astazi, la ora 18. 00, se inregistrasera aproximativ alte 8. 200 de noi cereri, se arata intr-un comunicat al FNGCIMM.

Citu anunta ca platforma IMM Invest va fi functionala la inceputul acestei saptamani

Ministrul de Finante, Florin Citu, spune ca platforma IMM Invest va fi functionala in primele zile ale acestei saptamani. O sa anunt maine ora exacta cand va incepe. Este in testari, este gata, afirma acesta.

Platforma IMM Invest, luata cu asalt de firme: S-au inscris deja peste 24.000 de companii afectate de criza generata de coronavirus

Peste 24. 000 de companii s-au inscris pe IMM Invest, programul guvernamental care ajuta firmele sa-si asigure capitalul de lucru si de investitii in contextul epidemiei de coronavirus. Asta, la putin peste o zi.

IMM Invest, primul program pentru intreprinderi mici si mijlocii care nu functioneaza dupa principiul primul venit, primul servit. Nancu: Peste 19.000 de firme au accesat deja platforma (VIDEO)

IMM Invest este primul program dedicat intreprinderilor mici si mijlocii din Romania, care nu functioneaza dupa principiul primul venit, primul servit, a afirmat Dumitru Nancu, directorul general al Fondului.

IMM Invest, primul program pentru intreprinderi mici si mijlocii care nu functioneaza dupa principiul primul venit, primul servit. Nancu: Peste 19.000 de firme au accesat azi platforma (VIDEO)

IMM Invest este primul program dedicat intreprinderilor mici si mijlocii din Romania, care nu functioneaza dupa principiul primul venit, primul servit, a afirmat Dumitru Nancu, directorul general al Fondului.

IMM Invest: Ce recomandari are Fondul de Garantare pentru antreprenorii care aplica

Fondul National de Garantare FNGCIMM) anunta ca platforma IMM Invest, deschisa pentru primirea aplicatiilor astazi, 28 aprilie ora 9:00, a inregistrat peste 7. 400 de cereri dupa 2 ore de la momentul in care a fost disponibila. De asemenea, autoritatea.

STS a preluat dezvoltarea, administrarea si gazduirea site-ului IMM Invest: Este permisa accesarea simultana a unui numar ridicat de utilizatori

Site-ul programului de creditare IMM Invest, imminvest. ro, a fost preluat pentru dezvoltare, administrare si gazduire de catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS), potrivit unui comunicat remis marti HotNews. ro. STS spune ca decizia a fost luata in urma analizei realizate impreuna cu reprezentantii Fondului National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii si ca site-ul a fost reproiectat pentru a permite accesarea simultana a unui numar ridicat de utilizatori. Pana la ora aceasta 11:50) sunt peste 8. 400 de solicitari in platforma. Platforma initiala imminvest. ro a fost creata de ST Romania.

IMM Invest: Raspunsurile FNGCIMM la problemele reclamate de firmele solicitante

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM FNGCIMM) recomanda aplicantilor din programul de creditare pentru firmele mici si mijlocii IMM Invest Romania sa foloseasca adrese de e-mail pe platforma Gmail in locul Yahoo, pentru a primi mai repede confirmarile din program. FNGCIMM mai atrage atentia si asupra numarului mare de IMM-uri care completeaza gresit campurile din aplicatia de inscriere. Problemele frecvente constatate de FNGCIMM.

OFICIAL. inscrierile pe IMM Invest incep marti, la ora 9.00

Inscrierile pe platforma IMM Invest se reiau incepand cu data de 28 aprilie 2020, ora 9:00, anunta in mod oficial Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2189 seconds )