Libnet.ro
UNICEF

20:45

IMM-urile pot obtine de la EximBank pana la 1,5 milioane euro pentru investitii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IMM-urile pot obtine de la EximBank pana la 1,5 milioane euro pentru investitii

Intreprinderile mici si mijlocii din tara noastra pot beneficia de credite de dezvoltare de la EximBank de pana la 1,5 milioane de euro echivalentul in ei) pentru proiecte de investitii, pe o perioada de pana la 10 ani, a declarat Corina Vulpes, directorul Directiei Relatii Financiare Interne si Internationale din cadrul bancii. continuă pe Ziarul Bursa

IMM-urile vor contribui din ce in ce mai mult la PIB, in urmatorii ani

Sprijinul oferit de stat sectorului IMM-urilor, prin proiecte si finantari, este de bun augur, ne-a declarat Okan Yurtsever, general manager al Garanti Leasing.

Parvan, AOAR: IMM-urile nu isi gasesc locul in economie; Banii nu sunt problema principala

Principala problema a IMM-urilor din Romania o reprezinta organizarea economiei si nu banii, firmele mici si mijlocii avand nevoie sa isi gaseasca locul in sistemul economic, a precizat Cristian Parvan, secretarul general al Asociatiei Oamenilor de.

Phil Bennett, BERD: Este timpul ca IMM-urile sa se concentreze pe competitivitate

Banca Transilvania TLV) a primit o noua linie de finantare din partea Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), in valoare de 15 milioane de euro, pentru sustinerea IMM-urilor care investesc in proiecte de eficienta energetica si energie regenerabila, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )