Libnet.ro
UNICEF

06:45

Imoteca: Bucurestiul are potential mai mare decat Parisul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Imoteca: Bucurestiul are potential mai mare decat Parisul

Piata rezidentiala din tara noastra se maturizeaza progresiv si incepe sa ofere produse de calitate, cu concepte si realizari arhitecturale si tehnice mai avansate si mai elegante, sustine Rafaela Nebreda, managing partner Imoteca. continuă pe Ziarul Bursa

Randamentul Pilonului II de pensii - de aproape trei ori mai mare decat cel al depozitelor la banca

Nicolescu: Bugetul UE pentru perioada 2021-2027 prevede un efort mai mare pentru statele membre. Contributia tarii noastre la bugetul UE se va majora cu circa un miliard de euro Fondurile de tipul Pilonului II de pensii au o importanta extrem de relevanta in orice stat la nivel global, iar desfiintarea acestora ar aduce mari dezavantaje economice, este de parere Ovidiu Nicolescu, presedinte de onoare al Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR).

O prostie mai mare decat furtul miliardului. Salaru comenteaza afirmatia lui Ghimpu privind necesitatea ca stanga sa castige la parlamentare

Presedintele executiv al PUN, Anatol Salaru, nu este de acord cu afirmatia liderului PL, Mihai Ghimpu, care sustine ca pentru a realiza si mai repede unirea, ar fi nevoie ca stanga, condusa de catre Igor Dodon, sa obtina victoria la parlamentarele din 2018.

Situatia finantelor publice prezinta cel mai mare risc pentru economie

Situatia finantelor publice prezinta cel mai mare risc pentru economie, in momentul de fata, pentru ca deficitul bugetar a ajuns in zona pragului de 3%, iar riscul de a depasi acest nivel este mai mare decat oricand, a spus, ieri, presedintele Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru, la o conferinta de specialitate.

Ponta: Gasca din conducerea PSD va fura mai mult decat sovieticii in anii 50. E cel mai mare jaf din istoria Romaniei... (VIDEO)

Camera Deputatilor a adoptat proiectul privind crearea Fondului Suveran de Investitii. Victor Ponta considera ca acesta este cel mai mare jaf din istoria Romaniei. Din 1990 incoace, economia a mai fost.

Adio si Wimbledon? Serena Williams are probleme mai mari decat s-a crezut initial

Serena Williams a provocat una dintre dezamagirile turneului de la Roland Garros, retragandu-se din competitie chiar inaintea meciului cu Maria Sarapova.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,89%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,89%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,89%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,89%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei, scrie news. ro.

Piata de publicitate - cea mai mare crestere de dupa criza economica / Va depasi 455 milioane de euro n 2018 - Media Fact Book

Piata romaneasca de publicitate a inregistrat, in 2017, cea mai mare crestere de dupa perioada de criza economica, avand un plus de 13% fata de anul anterior, pana la 412 milioane de euro, potrivit celui mai nou raport Media Fact Book, realizat de agentia Initiative. Aceasta estimeaza, pentru 2018, o crestere de 10% fata de anul precedent, pana la 455 milioane de euro.

Saptamana Haferland, cel mai mare eveniment dedicat promovarii zonei sasesti din Transilvania

Mestesugul sasesc ramane in viata datorita oamenilor care iubesc traditiile. Saptamana Haferland, cel mai mare eveniment dedicat promovarii zonei sasesti din Transilvania, va avea loc in perioada 2-6.

RATELE romanilor EXPLODEAZA: Indicele ROBOR a crescut. Este CEL MAI MARE nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,87%, cel mai mare nivel din octombrie 2014 pana in prezent, potrivit BNR. ro. Totodata,.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )