Libnet.ro
UNICEF

15:15

Impact demareaza oferta de vanzare pentru Star Residence Invest, fond care investeste in apartamente

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Impact demareaza oferta de vanzare pentru Star Residence Invest, fond care investeste in apartamente

Impact Developer Contractor demareaza plasamentul privat de actiuni prin care sunt oferite spre vanzare 48 de milioane de actiuni ale societatii Star Residence Invest, la pretul unitar de 0,218 lei. Compania Star Residence Invest are in prezent. continuă pe Wall-Street Ro

LA PRETUL DE 0,218 LEITITLU Impact demareaza plasamentul privat de actiuni pentru SPV-ul Star Residence Invest

Star Residence Invest isi propune ca in luna ianuarie a anului viitor actiunile sa fie disponibile pentru tranzactionare Impact Developer and Contractor demareaza plasamentul privat de actiuni prin care sunt oferite spre vanzare48 de milioane de actiuni ale societatii Star Residence Invest, la pretul unitar de 0. 218 lei. Dezvoltata de Impact Developer and Contractor, aceasta este prima societate de tip REIT Real Estate Investment Trust) care va fi listata la Bursa de Valori Bucuresti, conform unui comunicat trimis redactiei.

Impact Developer and Contractor demareaza plasamentul privat de actiuni pentru SPV-ul Star Residence Invest

Impact Developer and Contractor demareaza plasamentul privat de actiuni prin care sunt oferite spre vanzare48 de milioane de actiuni ale societatii Star Residence Invest, la pretul unitar de 0. 218 lei. Dezvoltata de Impact Developer and Contractor, aceasta este prima societate de tip REIT Real Estate Investment Trust) care va fi listata la Bursa de Valori Bucuresti, conform unui comunicat trimis redactiei.

Cordia anunta o oferta publica pentru toate actiunile ramase ale Polnord SA si solicita adunarea actionarilor pentru a decide delistarea

Cordia International Zrt. , care detine 92,92% adin actiunile Polnord SA, a anuntat la 1 decembrie 2020 o oferta publica pentru a achizitiona restul de aproximativ 7,08% din actiunile Polnord SA. Pretul ofertei de licitatie a fost stabilit la 3,55 zloti per actiune, conform cu cerintele Legii privind oferta publica, conditiile care reglementeaza introducerea instrumentelor financiare in tranzactionarea organizata si companiile publice, oferind o crestere semnificativa fata de cel mai recent pret de piata, conform unui comunicat trimis redactiei.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2101 seconds )