Libnet.ro
UNICEF

16:46

Impact Developer and Contractor intra pe piata imobiliara din Iasi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Impact Developer and Contractor intra pe piata imobiliara din Iasi

Impact Developer and Contractor, dezvoltator imobiliar din Romania listat la Bursa de Valori Bucuresti, isi face intrarea pe piata imobiliara din Iasi prin achizitia unui teren de 19. 068 metri patrati, conform unui comunicat de presa transmis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Impact Developer and Contractor intra pe piata imobiliara din Iasi

Impact Developer and Contractor, dezvoltator imobiliar din Romania listat la Bursa de Valori Bucuresti, isi face intrarea pe piata imobiliara din Iasi prin achizitia unui teren de 19. 068 metri patrati, conform unui comunicat de presa transmis redactiei.

Vesti proaste pentru romanii care vor sa-si cumpere apartament! Ce se intampla cu piata imobiliara

In luna septembrie, preturile apartamentelor vechi cu trei camere continua sa creasca in Capitala, acestea atingand record. Preturile au crescut fata de perioada similara a anului precedent cu 4,27% 4,050 de euro). Vesti proaste pentru romanii care vor sa-si cumpere apartament Conform datelor companiei de consultanta imobiliara SVN Romania, in luna septembrie in Bucuresti, preturile .

Pro TV are un nou proprietar. Bomba anului pe piata media din Romania

In 2019 era anuntata intentia de cumparare a companiei media CME de catre Grupul de investitii PPF. Grupul de investitii este detinut de cel mai bogat om de afaceri din Republica Ceha, Petr Kellner. A fost nevoie de discutii si negocieri, la Bruxelles, ca demersul sa poata fi facut in parmetrii legali. Astazi Bruxelles-ul si-a .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )