Libnet.ro
UNICEF

01:05

IMPACT FRONTAL pe o sosea din judetul Alba: Un barbat depaseste NEREGULAMENTAR! (FOTO SI VIDEO)

B1 B1,
IMPACT FRONTAL pe o sosea din judetul Alba: Un barbat depaseste NEREGULAMENTAR! (FOTO SI VIDEO)

O camera amplasata de proprietar intr-un autoturism, a surprins sambata trecutamomentul in care oalta masina, venita din contrasens l-a lovit frontal. in urma acestui accident,. continuă pe B1

Reteta cascavalului maturat in vin rosu de casa. Delicatesa 100% romaneasca se prepara la o ferma din judetul Alba

Un tanar agricultor din Vintu de Jos arata ca, daca vrei sa reusesti in viata, se poate si in Romania. Nicolae Romosan detine o reteta proprie de productie a unui cascaval maturat care se vinde foarte bine. Tanarul fermier a mostenit afacerea oieritului in familie, dar s-a gandit sa duca mai departe traditia si sa prepare un produs deosebit.

Rezultate alegeri generale 2016 in judetul Alba

Rezultate alegeri generale 2016 in judetul Alba. Alegatorii din Alba isi aleg duminica, 11 noiembrie 2016, reprezentantii in Parlament: cinci deputati si doi senatori.

Alegeri generale 2016. Prezenta la vot in judetul Alba

Alegeri generale 2016. Prezenta la vot in judetul Alba va fi un indicator important si pentru aceste alegeri parlamentare. De procentul votantilor depinde in mare masura si rezultatul scrutinului electoral.

Noua sectii de votare din Prahova au ramas fara electricitate din cauza unui barbat. El a fost gasit in stare avansata de ebrietate

Noua sectii de votare din judetul Prahova au ramas aproape trei sferturi de ora fara electricitate, duminica seara. De vina ar fi un barbat care este acum cercetat pentru infractiunea de distrugere. Potrivit.

Dosare penale pentru doua persoane din birourile electorale ale unor sectii din judetul Sibiu, care au votat fara sa aiba acest drept

Doua persoane care faceau parte din birourile electorale ale unor sectii din judetul Sibiu s-au ales cu dosar penal dupa ce au votat in sectiile in care se afla, desi nu aveau acest drept deoarece nu au domiciliul in zona respectiva.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )