Libnet.ro
UNICEF

16:45

Impact a realizat profit de 7 milioane lei, in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Impact a realizat profit de 7 milioane lei, in primul semestru

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer and Contractor IMP) a realizat in primul semestru al acestui an un profit net de peste 7 milioane lei, comparativ cu perioada similara a anului trecut, cand compania raportase o pierdere de 1,86 milioane lei, se arata intr-un raport publicat ieri. continuă pe Ziarul Bursa

NN Asigurari de Viata: Profit brut de peste 7 milioane de lei in primul semestru din 2015, luand in calcul cheltuielile exceptionale generate de rebranding

NN Asigurari de Viata, liderul pietei locale de asigurari de viata, a raportat un profit brut de peste 7 milioane de lei in primul semestru din acest an, luand in calcul cheltuielile exceptionale generate de procesul de rebranding, care in perioada mentionata au depasit 11,5 milioane lei. Amintim ca ING Asigurari de Viata, ING Pensii si ING Investment Managment si-au schimbat, incepand din luna aprilie 2015, numele si identitatea vizuala in NN, in urma unui proces de rebranding care va costa pana in 10 milioane de euro.

Grupul Garanti Romania a inregistrat profit net de 75 milioane lei in primul semestru

Grupul Garanti Romania a inregistrat profit net de 75 milioane lei, in primul semestru, in timp veniturile nete consolidate ale Grupului s-au ridicat, in primele sase luni, la 287,3 milioane lei, iar activele totale au urcat la 9,76 miliarde lei.

NN Romania - prime brute subscrise de 308,6 milioane de lei, in primul semestru

Profitul brut al NN Asigurari de Viata s-a cifrat, in primul semestru 2015, la peste 7 milioane de lei, incluzand cheltuielile exceptionale generate de procesul de rebranding.

Cemacon incheie primul semestru din 2015 cu profit net de 2,5 milioane euro

La trei luni de la incheierea procesului de restructurare financiara, producatorul de blocuri ceramice Cemacon raporteaza profit net de peste 11,6 milioane de lei 2,5 milioane euro) pe primul semestru al anului 2015.

ING Bank Romania, profit in scadere cu 6%, in primul semestru

Profitul net al ING Bank Romania a scazut in primul semestru al acestui an la 155 milioane de lei, fiind cu 6% mai mic fata de prima jumatate a anului anterior, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Profitul Farmaceutica Remedia s-a prabusit cu aproape 95%, in primul semestru

Distribuitorul de medicamente Farmaceutica Remedia Deva RMAH) a inregistrat, in primul semestru, un profit net de doar 65. 788 de lei, in scadere cu 94,75% comparativ cu aceeasi perioada de anul trecut, in timp ce veniturile totale au fost mai mici cu 5%, ajungand la valoarea de 115,2 milioane lei, potrivit raportului financiar al companiei.

Profitul BRD s-a dublat, in primul semestru, la 270 milioane de lei

ACTUALIZARE 08:31 BRD a inregistrat in primul semestru al acestui an o crestere substantiala a profitului net, la 270 milioane de lei, in comparatie cu 128 milioane de lei pe semestrul I 2014, datorita imbunatatirii sustinute a costului riscului si strictei monitorizari a cheltuielilor operationale, se arata intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Veniturile Telekom in Romania au scazut cu 4,2% in primul semestru, la 482 milioane de euro

Veniturile Telekom in Romania au scazut cu 4,2% in primul semestru, de la 503 milioane euro in primele sase luni ale anului trecut la 482 milioane euro in acelasi interval din acest an, evolutia negativa fiind determinata de reducerea tarifelor de incheiere a apelurilor, in trimestrul doi din 2014.

Profitul consolidat al UniCredit in Romania a stagnat in primul semestru, la 27 milioane euro

Profitul consolidat al grupului bancar italian UniCredit in Romania a stagnat in primul semestru, la 27 de milioane de euro, dupa ce scaderea profitului operational a fost compensata de reducerea cheltuielilor cu provizioanele.

Profitul consolidat al UniCredit in Romania a stagnat in primul semestru, la 27 milioane euro

Profitul consolidat al grupului bancar italian UniCredit in Romania a stagnat in primul semestru, la 27 de milioane de euro, dupa ce scaderea profitului operational a fost compensata de reducerea cheltuielilor cu provizioanele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )