Libnet.ro
UNICEF

14:30

Impact.ro: Ea este doctorita care l-a denuntat pe medicul Mircea Beuran. De ce a facut asta dupa doi ani. Informatii incendiare

Playtech Playtech,
Impact.ro: Ea este doctorita care l-a denuntat pe medicul Mircea Beuran. De ce a facut asta dupa doi ani. Informatii incendiare

Medicul Mircea Beuran a fost adus in cursul zilei de vineri in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, cu propunerea de arestare preventiva de 30 de zile. Chirurgul a dat socoteala autoritatilor dupa ce numele sau a aparut intr-un dosar de luare de mita. Cine este doctorita care l-a denuntat si ce legatura stransa avusesera . continuă pe Playtech

Medicul Mircea Beuran retinut pentru mita de procurori. Cati bani ar fi luat spaga

La inceputul anului Mircea Beuran, seful sectiei chirurgie de la Spitalul Floreasca, a fost demis din functie, in urma cu o zi. Decizia era confirmata si de Ministerul Sanatatii, fiind strans legata dedecesul pacientei de 66 de ani. UPDATE: Medicul Mircea Beuran a fost retinut, joi seara, de procurorii anticoruptie, pentru ca a primit mita .

Medicul Mircea Beuran, retinut de procurii DNA, sub acuzatia de luare de mita

ACTUALIZARE - Medicul acuzat pentru luare de mita a fost eliberat din arestul Politiei Capitalei si plasat in arest la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile. Medicul Mircea Beuran, cunoscut pentru cazul pacientei arse in timpul interventiei chirugicale de la Spitalul Floreasca de la inceputul anului, a fost retinut astazi de catre procurorii DNA cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile sub aspectul savarsirii infractiunii de luare de mita, anunta DNA printr-un comunicat.

Medicul Mircea Beuran a fost retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita

Medicul Mircea Beuran a fost retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita, anunta Directia Nationala Anticoruptie DNA). Potrivit procurorilor, in calitatea sa de presedinte al Senatului Universitar,.

Medicul Mircea Beuran, dus la sediul DNA, dupa perchezitiile facute de procurori in casa si biroul sau

Medicul Mircea Beuran a fost dus la sediul DNA, dupa ce in aceasta dimineata procurorii au facut perchezitii in casa si biroul sau. Profesorul e vizat intr-un dosar de luare de mita.

El este omul care l-a distrus pe Liviu Dragnea. Cine a descoperit celebra valiza cu documente

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, actualmente se afla in inchisoare. Dar ceea ce a aparut in presa, in ultima perioada, scoate la iveala mult mai mult decat sestia pana in acst moment despre afacerile facute de fostul lider PSD in Teleorman. El este omul care l-a distrus pe Liviu Dragnea intr-un material de investigatie, cei .

UPDATE Perchezitii la Spitalul Floreasca intr-un dosar in care este vizat medicul Mircea Beuran

Procurorii fac perchezitii joi dimineata la Spitalul Floreasca, intr-un dosar de luare de mita care il vizeaza pe profesorul Mircea Beuran, potrivit unor surse judiciare.

Perchezitii la Spitalul Floreasca intr-un dosar care il vizeaza pe medicul Mircea Beuran

Procurorii anticoruptie fac perchezitii la Spitalul Floreasca, intr-un dosar de luare de mita care il vizeaza pe profesorul Mircea Beuran.

Arest la domiciliu pentru medicul Mircea Beuran

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis plasarea medicului Mircea Beuran in arest la domiciliu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )