Libnet.ro
UNICEF

09:45

Impact.ro: Oana Roman si-a vazut fratele de doua ori in 11 ani! Ce a decis Petre Roman in privinta copiilor lui

Playtech Playtech,
Impact.ro: Oana Roman si-a vazut fratele de doua ori in 11 ani! Ce a decis Petre Roman in privinta copiilor lui

Oana Roman adauga inca o bila neagra pentru tatal ei. Oana nu duce lipsa de evenimente negative in viata ei, mai ales in ultima perioada. Din pacate, tocmai acum pare ca familia ei s-a dezbinat mai tare, iar nici fratele ei mai mic nu-i poate aduce un zambet pe buze, pentru ca nu-l poate vedea. continuă pe Playtech

INCENDIAR! OANA ROMAN nu mai are nicio rusine! A facut-o iN DIRECT! Fanii s-au frecat la ochi cand au vazut-o! ASTA E PREA DE TOT (GALERIE FOTO)

Desi s-a despartit de sotul ei dupa sapte ani de relatie, Oana Roman a tinut sa arate tuturor ca nu exista un conflict intre cei doi.

Oana Roman, veste neasteptata in procesul cu Ovidiu Tender. Ce se intampla cu vedeta

Se pare ca Oana Roman a scapat dintr-o mare incurcatura, dat fiind faptul ca a scapat de unul dintre cele mai grele procese ale sale, in care un milionar celebru o acuza ca i-a bagat firma in faliment. Oana Roman, veste neasteptata in procesul cu Ovidiu Tender Porivit spynews. ro, recent, procesul in care SC Prospectiuni .

SLABESTE MANCAND DIN TOATE! Cum a scapat Oana Roman de kilogramele in plus. Tu ai incerca aceasta metoda?

In ultimul timp, Oana Roman a reusit sa scape de cateva kilograme, iar acest lucrur se vede si atunci cand apare la evenimente.

Cum explica CCR decizia de a da liber la pensiile speciale pentru primari dupa ce anterior le-a respins de doua ori

In 2016, Curtea Constitutionala a respins de doua ori introducerea pensiilor speciale pentru primari, viceprimeri, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene. Ieri insa, CCR a respins cererea de neconstitutionalitate a Avocatului Poporului privind Codul Administrativ, care prevede, printre altele si pensiile speciale printre primari. Acum, Curtea spune ca s-a pronuntat pe forma legii, asa cum a fost sesizata, si nu pe fond.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )