Libnet.ro
UNICEF

01:05

Impactul bugetar al noi legii a pensiilor este urias. Cum vrea un lider ALDE sa fie asigurati banii la buget

Antena3 Antena3,
Impactul bugetar al noi legii a pensiilor este urias. Cum vrea un lider ALDE sa fie asigurati banii la buget

Fostul ministru al Energiei Andrei Gerea a afirmat la Antena 3 ca masura majorarii pensiilor trebuie sa fi dublata de o serie de programe economice si investitii. Este absolut justificata o temere de genul. continuă pe Antena3

Impactul bugetar al noii legi a pensiilor este urias. Cum vrea un lider ALDE sa fie asigurati banii la buget

Fostul ministru al Energiei Andrei Gerea a afirmat la Antena 3 ca masura majorarii pensiilor trebuie sa fi dublata de o serie de programe economice si investitii. Este absolut justificata o temere de genul.

Calculele MFP: Impactul bugetar al Legii pensiilor este de 80 miliarde de lei, n patru ani

Legea pensiilor va avea un impact bugetar de 700 de milioane de lei, anul viitor, peste ceea ce a estimat MFP, deoarece, de anul viitor, punctul de pensie incepe sa creasca, a precizat ministrul Finantelor, la TVR 1. in urmatorii ani, aceasta lege inseamna un impact bugetar de 9 miliarde de lei in 2020, de 29 de miliarde de lei in 2021 si de peste 40 de miliarde de lei in 2022.

Federatia Unirea, singura care a comentat asupra legii pensiilor

Federatia Pensionarilor Unirea este singura care a avut de comentat asupra noului proiect de lege a pensiilor, iar celelalte federatii au afirmat ca, daca ar iesi in strada, ar fi ca sa apere noul proiect de act normativ, a declarat astazi ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

Vom actiona pentru revenirea la aplicarea Legii pensiilor militare

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei va actiona pentru revenirea la aplicarea Legii 223/2015 a pensiilor militare de stat in forma aprobata de Parlament si promulgata de presedinte, se arata intr-un comunicat, potrivit Agerpres.

Dezvaluiri despre noua lege a pensiilor. Este un impact financiar destul de insemnat

Noua lege a pensiilor va intra in sedinta de Guvern de saptamana aceasta. Anuntul a fost facut de ministrul finantelor, Eugen Teodorovici, care spune ca a semnat dej proiectul de lege. Am dat avizul pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2906 seconds )