Libnet.ro
UNICEF

11:01

Imperiul miliardarului Rinat Ahmetov se implica in criza din estul Ucrainei

România Liberă România Liberă,
Imperiul miliardarului Rinat Ahmetov se implica in criza din estul Ucrainei

Calmul a revenit marti la Mariupol, in sud-estul Ucrainei, dupa mai multe zile de violente sangeroase care au implicat prorusii si fortele ucrainene, in parte gratie implicarii miliardarului Rinat Ahmetov, omul puternic din aceasta regiune. continuă pe România Liberă

Doar Rinat Ahmetov aduce pacea in estul Ucrainei

Estul Ucrainei isi incepe negocierile pentru autonomie cu piciorul stang: doar implicarea oligarhului Rinat Ahmetov a calmat un bastion separatist, iar oamenii miliardarului reprezinta acum legea si ordinea.

Criza din Ucraina. Occidentul vrea sa creada in dialogul lansat de Kiev. Noi discutii importante miercuri. Merkel: Violenta, exclusa din convorbirile pe tema Ucrainei

Occidentalii vor sa creada in dialogul national, care ar urma sa fie lansat miercuri de catre guvernul de la Kiev, in pofida violentelor din estul Ucrainei, care au facut marti sapte morti. Separatistii pro -rusi nu vor lua probabil parte la aceste discutii, scrie AFP. Cancelarul Angela Merkel a declarat intr-o conferinta de presa la Berlin ca violenta va fi exclusa in cadrul discutiilor pe tema Ucrainei. Urmariti LIVETEXT pe HotNews. ro evolutia evenimentelor din Ucraina.

Rusia respecta votul ucrainienilor din estul tarii, facand un apel la dialog intre Kiev si separatisti

Rusia a anuntat carespecta vointa exprimata de ucrainenii din estul tarii prin referendumul de duminica, cerand insa ca Kievul si separatistii sa apeleze ladialog, scrie AFP.

Kremlin: Rusia respecta expresia vointei separatistilor din estul Ucrainei

Kremlinul a anuntat, luni, ca Rusia respecta expresia vointei ucrainenilor din estul tarii, care au organizat duminica un referendum pe tema independentei,.

Referendumul separatistilor prorusi din estul Ucrainei s-a incheiat. Rezultatele vor fi cunoscute incepand de luni

Mii de ucraineni s-au prezentat duminica pentru a vota in referendumurile organizate de separatisti prorusi in Donetk si Lugansk si contestate de autoritatile de la Kiev, Uniunea Europeana si tari din Occident, relateaza AFP. Rezultatele vor fi cunoscute incepand de luni, a anuntat Roman Liaghin, seful Comisiei Electorale. Peste sapte milioane de ucraineni din estul tarii au fost chemati sa voteze pentru a decide situatia regiunilor Donetk si Lugansk, ceea ce ar putea conduce la secesiunea acestei parti a tarii.

UPDATE Referendumul separatistilor pro-rusi din estul Ucrainei: rezultatele oficiale vor fi cunoscute incepand de luni. 89% dintre alegatorii din regiunea Donetk s-ar fi pronuntat pentru independenta fata de Ucraina

Mii de ucraineni s-au prezentat duminica pentru a vota in referendumurile organizate de separatisti prorusi in Donetk si Lugansk si contestate de autoritatile de la Kiev, Uniunea Europeana si tari din Occident, relateaza AFP. Rezultatele vor fi cunoscute incepand de luni, a anuntat Roman Liaghin, seful Comisiei Electorale. Peste sapte milioane de ucraineni din estul tarii au fost chemati sa voteze pentru a decide situatia regiunilor Donetk si Lugansk, ceea ce ar putea conduce la secesiunea acestei parti a tarii. UPDATE: 89% dintre alegatorii din regiunea Donetk s-ar fi pronuntat pentru independenta fata de Ucraina. 89,07% au votat pentru, iar 10,19% impotriva. Acesta poate fi considerat rezultatul final, a declarat Roman Liaghin, seful Comisiei Electorale infiintate de rebeli.

Rezultate preliminare la referendumurile din estul Ucrainei: Numai 5% dintre locuitori au votat impotriva separarii

Mii de ucraineni din estul tarii au votat, duminica, la referendumurile organizate de separatistii prorusi in Donetk si Lugansk, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

Kiev: Referendumul din estul Ucrainei este o FARSA CRIMINALA finantata de Kremlin

Kievul a catalogat duminica referendumul pentru independenta din estul Ucrainei drept o farsa criminala finantata de catre Kremlin, intr-un comunicat emis de catre Ministerul de Externe, relateaza AFP,.

Lagarde: Criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave

DirectorulFMI, Christine Lagarde, crede ca actuala criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave. Criza din Ucraina reprezinta un pericol care poate fi inca dificil de masurat, iar.

Christine Lagarde: Criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave

Directorul Fondului Monetar International, Christine Lagarde, avertizeaza ca actuala criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave, informeaza AFP, citata de Mediafax. Criza din Ucraina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )