Libnet.ro
UNICEF

13:30

Imperiul unui corupt. A primit 25 milioane euro de la stat

Antena3 Antena3,
Imperiul unui corupt. A primit 25 milioane euro de la stat

Imagini cu casa celui mai bine recompensat roman de catre ANRP au fost prezentate marti, de Mihai Gadea, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Palatul lui Mihai Rotaru este in Corbeanca, pe malul. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Imperiul unui corupt. A primit 25 milioane euro de la stat

Imagini cu casa celui mai bine recompensat roman de catre ANRP au fost prezentate marti, de Mihai Gadea, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Palatul lui Mihai Rotaru este in Corbeanca, pe malul.

FOTOGALERIE Bugatti a lansat Chiron, supercar-ul de 2,4 milioane euro si 1.500 CP care poate atinge 420 km/h

Bugatti, marca super-sport din grupul Volkswagen, a prezentat la salonul Auto de la Geneva masina Chiron care dezvolta 1. 500 Cai Putere si costa 2,4 milioane euro. Vor fi produse 500 de exemplare si deja compania a primit 180 de comenzi. Se zvonea ca Bugatti va fi vanduta de grupul Volkswagen, insa nu mai este cazul de asa ceva, Chiron urmand sa fie profitabila.

Akcenta a intermediat tranzactii de 12 milioane euro

Compania ceha Akcenta, specializata in plati externe si schimb valutar, care a intrat pe piata locala in mai 2015, a raportat pentru anul trecut un volum al tranzactiilor de 12 milioane euro, reprezentand jumatate din targetul pe care il anuntase la lansarea operatiunilor, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Pruna: Romania, in pericol de a plati 80 de milioane euro din cauza conditiilor din penitenciare

Romania este in pericol sa plateasca aproximativ 80 de milioane de euro pe an detinutilor, daca CEDO va da o decizie pilot prin care sa sanctioneze conditiile din penitenciare care incalca drepturile detinutilor, a declarat marti ministrul Justitiei, Raluca Pruna, si a precizat ca Guvernul a adoptat un Memorandum prin care a solicitat CEDO sa amane luarea unei hotarari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )