Libnet.ro
UNICEF

19:00

Implicarea serviciilor in arestarea Elenei Udrea si Alinei Bica

Antena3 Antena3,
Implicarea serviciilor in arestarea Elenei Udrea si Alinei Bica

Sunt doua saptamani pana cand Elena Udrea si Alina Bica vor afla daca pot sa iasa mai repede din inchisoare. Masuri foarte drastice luate de autoritatile sud-americane impotriva lor alimenteaza. continuă pe Antena3

S-a stabilit termenul pentru apel in cazul Elenei Udrea si al Alinei Bica

Mihai Gadea a anuntat, joi seara, la Sinteza zilei, ca s-a stabilit termenul pentru apel in cazul Elenei Udrea si Alinei Bica. Asadar, termenul dat este 2 noiembrie. in arest preventiv pentru doua.

Omul de afaceri Mihai Radulescu dezvaluie cum a ajuns actionar in firma Alinei Bica

Omul de afaceri Mihai Radulescu, devenit celebru odata cu stabilirea Alinei Bica si a Elenei Udrea in Costa Rica, dezvaluie cum a ajuns actionar in firma fostului procuror DIICOT. Radulescu spune ca la acel.

Miscare de ultima ora a Elenei Udrea. Ce a cerut prin avocatul sau

Miscare de ultima ora a Elenei Udrea. Fostul ministru a cerut prin avocatul sau ca denuntatorii din dosarul Hidroelectrica, Dinu Pescariu si Ana Maria Topoliceanu, sa fie pusi sub urmarire penala. in.

Soc! ANAF, pe urmele Elenei Udrea. Ce se intampla cu mosia fostului ministru

Incep sa scartie afacerile din Romania ale Elenei Udrea. ANAF a cerut recent dizolvarea firmei Agro Green Nana SRL, celebra firma ce administra mosiile fostei blonde de la Cotroceni, precum si terenurile.

Termenul pentru apelul n cazul Elenei Udrea a fost stabilit pe 2 noiembrie - avocat

Termenul pentru apelul declarat de Elena Udrea la masura arestului preventiv din Costa Rica a fost stabilit de judecatori pentru data de 2 noiembrie, a declarat, pentru Mediafax, avocatul fostului ministru, Veronel Radulescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )