Libnet.ro
UNICEF

13:30

Implicatiile Brexit pentru Romania, discutate de presedintele Iohannis si premierul Ciolos la Cotroceni

România Liberă România Liberă,
Implicatiile Brexit pentru Romania, discutate de presedintele Iohannis si premierul Ciolos la Cotroceni

Klaus Iohannis a participat, joi, la o reuniunea de lucru cu o echipa guvernamentala condusa de catre premierul Dacian Ciolos pe tema pregatirilor pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, luandu-se decizia numirii unui responsabil in Guvern care sa gestioneze aceasta problematica. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: Independenta si securitatea energetica, obiective esentiale pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a primit marti, la Palatul Cotroceni, o delegatie OMV - Petrom condusa de director general al OMV Group, Rainer Seele. Seful statului a subliniat, in cadrul intalnirii, ca independenta si securitatea energetica pentru Romania sunt obiectivele sale esentiale, intr-un context european al unei piete integrate, bazate pe liber acces, concurenta si competitivitate, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat.

Presedintele Iohannis deschide un festival de stiinta, avand ca tema principala colonizarea planetei Marte

Presedintele Klaus Iohannis este invitat de onoare, marti, la deschiderea primulul festival dedicat cunoasterii stiintifice si tehnologice in Romania.

DEZVALUIRI. Hotul de stele. Presedintia Romaniei confirma ilegalitatea avansarii lui Gabriel Oprea. Presedintele Iohannis poate anula decretul prin care Oprea a devenit general

Presedintele Klaus Iohannis poate anula decretul prin care fostul vicepremier a primit gradul de general. Primul pas este sesizarea procurorilor militari de catre Ministerul Apararii.

Presedintele Iohannis va fi prezent la Targu Jiu la implinirea unui secol de la luptele de la Podul Jiului. Ce se va intampla in Parcul Coloanei

Presedintele Klaus Iohannis, va fi prezent pe data de 28 octombrie in municipiul Targu Jiu, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la luptele de la Podul Jiului.

Vesti ALARMANTE pentru Romania. Tara noastra are cea mai mare crestere a diasporei dupa Siria

Romania a intrat in top 20 al statelor cu cei mai multi migranti. Astfel, tara noastra are nu mai putin de 3,4 milioane de cetateni care louiesc in strainatate, conform unor date oferite de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )