Libnet.ro
UNICEF

09:15

Se implinesc 20 de ani de la primul smartphone - IBM Simon. 10 dispozitive care au schimbat lumea

Adevărul Adevărul,
Se implinesc 20 de ani de la primul smartphone - IBM Simon. 10 dispozitive care au schimbat lumea

Prima companie care a avut curajul sa-si intituleze telefonul smartphone a fost Ericsson, cu modelul R380, in anul 2000. Dar astazi se fac 20 de ani de cand IBM a introdus Simon, primul telefon cu aplicatii si functii inteligente. Urma un drum lung pana astazi, cand smartphone-ul a intrecut feature phone-ul. continuă pe Adevărul

20 de ani de smartphone zece dispozitive care au schimbat lumea

Prima companie care a avut curajul sa-si intituleze telefonul smartphone a fost Ericsson, cu modelul R380, in anul 2000. Dar astazi se fac 20 de ani de cand IBM a introdus Simon, primul telefon cu aplicatii si functii inteligente. Urma un drum lung pana astazi, cand smartphone-ul a intrecut feature phone-ul. Astazi, 16 august 2014, se implinesc 20 de ani de cand IBM a lansat pe piata Simon, primul smartphone. A fost creat de IBM si asamblat cu Mitsubishi.

Se implinesc 4 ani de la incendiul de la Maternitatea Giulesti: Parintii bebelusilor arsi de vii nu au primit inca nicio despagubire (VIDEO)

La patru ani de la tragedia din Maternitatea Giulesti, nimeni nu plateste pentru moartea a sase bebelusi si ranirea altor cinci. Procesul a decurs greu la Judecatoria din Sectorul 6, care abia anul trecut a dat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )