Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zi importanta pentru Laura Codruta Kovesi, in lupta pentru functia de procuror-sef european

Antena3 Antena3,
Zi importanta pentru Laura Codruta Kovesi, in lupta pentru functia de procuror-sef european

Negociatorii Consiliului Uniunii Europene si cei ai noului Parlament European format dupa alegerile din 23-26 mai vor avea marti o prima runda de discutii cu privire la desemnarea sefului Biroului Procurorului. continuă pe Antena3

Zi cruciala pentru Laura Codruta Kovesi. Au reinceput negocierile pentru functia de procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi are din nou parte de tensiuni! Zilele grele pare ca abia acum incep pentru fosta sefa DNA. S-a dat startul la alte negocieri pentru functia de procuror-sef european. Cand se va decide viitorul ocupant al postului ravnit de procuror-sef si cand va fi prima runda de negocieri din noul format al Parlamentului .

NEGOCIERI PENTRU SEFIA PARCHETULUI EUROPEAN Zile decisive pentru Laura Codruta Kovesi

Saga desemnarii procurorului sef al Prachetului European, demarata in luna februarie, va continua in aceasta saptama-na in care mai multe surse politice afirma ca echipele de negociere ale Parlamentului European si ale Consiliului Uniunii Europene vor ajunge la un acord cu privire la persoana care va ocupa aceasta functie.

Saptamana importanta pentru numirea Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European

Noua echipa de negociere a Parlamentului European ar urma sa se intalneasca marti cu reprezentantii Consiliului European, avand in vedere ca mai multe state au anuntat ca-si schimba pozitia si ca o sustin pe Laura Codruta Kovesi la sefia Parchetului European.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )