Libnet.ro
UNICEF

05:45

Zi importanta pentru Simona Halep! Ce titlu poate primi azi cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei

Adevărul Adevărul,
Zi importanta pentru Simona Halep! Ce titlu poate primi azi cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei

Simona Halep este angrenata la turneul de la Dubai, dar poate primi azi, de la distanta, cel mai important trofeu din cariera ei. continuă pe Adevărul

Revansa poate veni extrem de repede. Simona Halep o poate intalni pe Elise Mertens chiar saptamana viitoare

Simona Halep a fost invinsa in finala turneului de la Doha de belgianca Elise Mertens, dar isi poate lua revansa peste cateva zile.

VIDEO Simona Halep, dupa ce a pierdut finala de la Doha: Am vrut sa plec cu acest frumos trofeu, dar nu am putut azi

Simona Halep a fost invinsa in finala de la Doha, desi a avut 6-3, 2-0 in partida cu Elise Mertens. La ceremonia de premiere, numarul 3 WTA a declarat ca a avut o saptamana extenuanta si si-a dorit sa plece acasa cu trofeul, insa nu a avut resursele necesare pentru a se impune. Am vrut sa plec cu acest frumos trofeu, dar nu am putut azi, a spus Halep.

Digi24: Jos palaria! Mesaj superb al Ambasadei Suediei, dupa ce Simona Halep a cstigat semifinala cu Elina Svitolina

Inainte de finala de azi, Simona Halep a avut o zi de vineri grea, la Doha. Semifinala in fata ucrainencei Elina Svitolina i-a intins nervii si rezistenta fizica la maximum. Halep a fost condusa in decisiv cu 4-1, 30-0, dar a produs o revenire de senzatie si, dand dovada de o forta mintala remarcabila, a invins-o pe jucatoarea din Ucraina. Vorba lui Cristian Tudor Popescu: Hopa-Mitica, nu se sparge, nu se strica.

Thierry Van Cleemput: Nu am armele necesare sa o ajut pe Simona Halep. Nu vreau sa fiu antrenorul ei doar pentru un salariu

Colaborarea dintre Simona Halep si Thierry Van Cleemput s-a incheiat dupa un singur turneu, cel de la Doha acolo unde Simona a ajuns pana in finala). Antrenorul a discutat cu presa din Belgia si a fost cat se poate de sincer: Nu aveam armele necesare sa o ajut pe Simona. Nu vreau sa fiu antrenorul ei doar pentru a avea un salariu.

VIDEO Simona Halep, cel mai frumos punct al turneului de la Doha - Romnca a ocupat patru locuri ntr-un top 10 al celor mai spectaculoase lovituri

Simona Halep a pierdut finala de la Doha 6-3, 4-6, 3-6 cu Elise Mertens), dar se poate lauda cu cel mai frumos punct castigat in acest turneu. De altfel, romanca a ocupat patru pozitii intr-un TOP 10 al celor mai spectaculoase lovituri reusite in Qatar. Pe primul loc, WTA a ales un punct bifat de Halep in sferturile de finala cu Julia Goerges.

Simona Halep si o problema de statistica care poate fi un semnal de alarma!

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Doha, dupa un meci pe care l-a controlat autoritar la un moment dat.

Schimba Simona Halep antrenorul? Decizia surprinzatoare a unui coleg de breasla poate fi in avantajul romancei

Simona Halep l-a avut alaturi de ea la turneul de la Doha pe belgianul Thierry Van Cleemput, cel alaturi de care a inceput o colaborare.

WTA Doha: Simona Halep vs Elise Mertens (17:00) / Halep lupta pentru al 19-lea trofeu al carierei

Simona Halep se afla in fata finalei cu numarul 34 a carierei, urmand sa dea piept cu belgianca Elise Mertens 21 WTA) in ultimul act al turneului Qatar Total Open de la Doha. Halep a castigat ambele confruntari anterioare cu Mertens si spera sa isi treaca in palmares al 19-lea trofeu WTA. Confruntarea va avea loc la ora 17:00 ora Romaniei), putand fi urmarita in direct pe Digi Sport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Doha: Revenirea incredibila a razboinicei - Simona Halep, n finala dupa ce a salvat trei mingi de 5-1 ale Elinei Svitolina n decisiv (6-3, 3-6, 6-4)

Simona Halep ne-a oferit inca un meci dramatic, o partida menita sa o incarce pozitiv pe jucatoarea noastra din punct de vedere mental. La 4-1 pentru Elina Svitolina in decisiv, Simona a salvat trei mingi de break, iar de aici a inceput revenirea formidabila: a legat cinci game-uri la rand si a invins-o pe sportiva din Ucraina dupa un thriller de doua ore si sapte minute 6-3, 3-6, 6-4). Halep este in finala la Doha, acolo unde o va intalni pe invingatoarea disputei dintre Angelique Kerber si Elise Mertens.

VIDEO WTA Doha: Revenirea incredibila a razboinicei - Simona Halep, n finala dupa ce a salvat trei mingi de 5-1 ale Elinei Svitolina n decisiv (6-3, 3-6, 6-4)

Simona Halep ne-a oferit inca un meci dramatic, o partida menita sa o incarce pozitiv pe jucatoarea noastra din punct de vedere mental. La 4-1 pentru Elina Svitolina in decisiv, Simona a salvat trei mingi de break, iar de aici a inceput revenirea formidabila: a legat cinci game-uri la rand si a invins-o pe sportiva din Ucraina dupa un thriller de doua ore si sapte minute 6-3, 3-6, 6-4). inclestarea teribila este perfect infatisata de numarul total al punctelor castigate: 97-97. Halep este in finala la Doha, acolo unde o va intalni pe invingatoarea disputei dintre Angelique Kerber si Elise Mertens.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )