Libnet.ro
UNICEF

08:45

Impozite mai mari pentru romani in 2019! Autoritatile au facut anuntul

Antena3 Antena3,
Impozite mai mari pentru romani in 2019! Autoritatile au facut anuntul

Impozite mai mari pentru romani in 2019! Autoritatile au facut anuntul. Citeste mai mult pespynews. ro . continuă pe Antena3

TEREN GRATUIT pentru tineri 2019. Cum poti sa obtii teren gratuit pentru casa. Conditiile de indeplinit

Tinerii cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani pot solicita statului teren gratuit pentru a-si construi prima locuinta, conform legislatiei in vigoare. Pentru a.

VIDEO Greva spontana la Complexul Energetic Oltenia: Minerii au oprit lucrul. Ei cer salarii mai mari si conditii mai bune de munca

Minerii de la Complexul Energetic Oltenia au declansat vineri seara o greva spontana, iar de atunci pana in acest moment, au refuzat sa mai lucreze, potrivit presei gorjene. Minerii nu vor sa fie reprezentati de liderii sindicali la negocieri, spunand ca nu mai au incredere in ei, potrivit ziarului Pandurul. ro. Complexul Energetic Oltenia se afla intr-o situatie extrem de dificila, fiind estimata pentru 2018 o pierdere de circa 1 miliard de lei. CE Oltenia va avea si mai mult de suferit dupa ce Guvernul Dancila a decis, prin celebra OUG 114/2018, ca societatile din sectorul energetic sa plateasca o taxa de 2% din cifra de afaceri.

2019, anul in care antreprenorii vor concura mai mult pentru fonduri

Inceputul unui nou an este un prilej bun pentru a aduce in discutie trendurile din tehnologie care vor domina viitorul. Samsung a rugat cativa oameni din cadrul Samsung Next sa vorbeasca despre previziunile lor in ceea ce priveste avansul tehnologiei,.

Utile: Dieta doctorului Oz pentru anul 2019. Este un fel de post, dar ti ofera o libertate mai mare; Sase moduri n care tehnologia te poate ajuta sa fii mai productiv; Cele 13 cauze ale aparitiei cistitei

Disfunctia erectila: investigatii si tratamente. Lipsa erectiei sau imposibilitatea mentinerii acesteia pentru o viata sexuala implinita pot fi generate si de. Trucuri pentru o casa mai calda. Iarna avem nevoie de covorase moi si pufoase, de paturi calduroase, de mai multe.

Romanii, printre cetatenii Uniunii Europene care cheltuiesc cel mai putin pentru recreere si cultura

Gospodariile din Uniunea Europeana UE) au alocat, in 2017, 8,5% din cheltuielile totale de consum pentru recreere si cultura, arata datele Eurostat - Biroul european de statistica al UE. Grecii au alocat.

CHEFI LA CUTITE. Stresul si tensiunea sunt tot mai mari

Doar o singura confruntare pe echipe, difuzata azi, de la 20:00, pe Antena 1, ii desparte pe bucatarii sezonului sase Chefi la cutite de emotiile semifinalei. Desi stresul si tensiunea.

Halep Kanepi, meciul durerii: Estonianca are probleme si mai mari decat Simona. Cand a jucat ultima data

Partida de astazi ora 10, Eurosport) din turul I de la Australian Open aduce fata in fata doua sportive care au suferit mult in ultimele luni.

Mortul numarul 4555. Tragedia romanului ars de viu intr-una dintre cele mai mari drame ale omenirii. Au umplut giulgiul cu pietre, din el nu mai ramasese mare lucru!

Pe 6 iulie 1944, in oraselul american Hartford soseste circul. 000 de suflete - multi copii, multe femei - vin in cortul urias sa vada spectacolul. O tigara declanseaza incendiul, care se propaga.

Preturile s-au marit cu 3,27% in decembrie. Ce produse au inregistrat cele mai mari scumpiri

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a scazut in decembrie 2018 la 3,27%, de la 3,43% in noiembrie, in conditiile in care gazele naturale s-au scumpit cu 16,61% fata de aceeasi luna a anului 2017, potrivit datelor publicate luni de Institutul National de Statistica INS).

Ce se intampla, de fapt, cu bugetul pe 2019. Anuntul facut de ministrul Finantelor

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, sambata, la Antena 3, caParlamentulva gasi proiectul de buget pe acest an pe masa, atunci cand va veni din vacanta. Cand vine.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )