Libnet.ro
UNICEF

10:15

Impresionant: Marius Copil, victorie n trei seturi cu Alexander Zverev - Finala de vis cu Roger Federer

Hotnews Hotnews,
 Impresionant: Marius Copil, victorie n trei seturi cu Alexander Zverev - Finala de vis cu Roger Federer

Marius Copil 93 ATP) isi continua saptamana de vis de la Basel, jucatorul nostru reusind sa se califice in finala competitiei elvetiene dupa o noua victorie impresionanta: 6-3, 6-76), 6-4 cu Alexander Zverev 5 ATP). Semifinala s-a intins pe durata a doua ore si 31 de minute. in ultimul act al turneului, Marius Copil il va intalni pe marele Roger Federer. continuă pe Hotnews

Impresionant: Marius Copil, victorie n trei seturi cu Alexander Zverev - Finala de vis la Basel cu Roger Federer

Marius Copil 93 ATP) isi continua saptamana de vis de la Basel, jucatorul nostru reusind sa se califice in finala competitiei elvetiene dupa o noua victorie impresionanta: 6-3, 6-76), 6-4 cu Alexander Zverev 5 ATP). Semifinala s-a intins pe durata a doua ore si 31 de minute. in ultimul act al turneului, Marius Copil il va intalni pe marele Roger Federer.

Impresionant: Marius Copil, n finala turneului de la Basel - Victorie n trei seturi cu Alexander Zverev

Marius Copil isi continua saptamana de vis de la Basel, jucatorul nostru reusind sa se califice in finala competitiei elvetiene dupa o noua victorie impresionanta: 6-3, 6-76), 6-4 cu Alexander Zverev 5 ATP). Semifinala s-a intins pe durata a doua ore si 31 de minute.

ATP Basel: Roger Federer, debut dificil - Victorie n trei seturi cu Filip Krajinovic

Tenismanul elvetian Roger Federer, principalul favorit, a avut parte de un debut dificil la editia din acest an a turneului ATP de la Basel, invingandu-l greu, in trei seturi, 6-2, 4-6, 6-4, pe sarbul Filip Krajinovic, marti, intr-o partida din primul tur al acestei competitii, dotata cu premii totale in valoare de 1. 420 euro.

Victorie exceptionala pentru Marius Copil: l-a invins pe Zverev in semifinale la Basel, posibila finala cu Federer

Marius Copil a reusit inca un meci de senzatie la Basel, trecand de Alexander Zverev, locul 5 ATP, al doile afavorit al competitiei. Copil va evolua maine in ultimul act.

Victorie exceptionala pentru Marius Copil: l-a invins pe Zverev in semifinale la Basel, urmeaza finala cu Federer

Marius Copil a reusit inca un meci de senzatie la Basel, trecand de Alexander Zverev, locul 5 ATP, al doile afavorit al competitiei. Copil va evolua maine in ultimul act.

VIDEO Victorie exceptionala pentru Marius Copil: l-a invins pe Zverev in semifinale la Basel, va juca in finala cu Federer

Marius Copil a reusit inca un meci de senzatie la Basel, trecand de Alexander Zverev, locul 5 ATP, al doile afavorit al competitiei. Copil va evolua maine in ultimul act.

ATP Basel: Marius Copil s-a calificat n semifinale/ Parcursul fara set pierdut si duelul cu Alexander Zverev

Marius Copil s-a calificat in semifinalele turneului de la Basel, dupa ce l-a invins in doua seturi pe americanul Taylor Fritz, scor 7-66), 7-5. Romanul a avut nevoie de o ora si 55 de minute pentru a-l invinge pe locul 57 ATP. in semifinale, Marius il va intalni pe Alexander Zverev locul 5 ATP), dupa ce in calificari a trecut de fratele sau Mischa.

VIDEO Marius Copil, 21 de asi pentru a trece de Marin Cilic / Duel cu Taylor Fritz n sferturi

Marius Copil, loul 93 ATP, a trecut entuziasmant de Marin Cilic 6 ATP), scor 7-5, 7-62), la al treilea meci jucat de cei doi in ultimele doua luni si jumatate. Romanul a reusit nu mai putin de 21 de asi fata de patru ai croatului) si cu un procentaj de 90% de puncte castigate pe primul serviciu s-a calificat in sferturile turneului de la Basel, unde il va intalni pe americanul Taylor Fritz 57 ATP). Miercuri au mai obtinut victorii in Elvetia jucatori precum Alexander Zverev, Stefanos Tsitsipas sau Ernest Gulbis.

Marius Copil: Ce meci! Finala la Basel cu Roger Federer. Una dintre cele mai frumoase zile din viata mea

Tenismanul Marius Copil a declarat ca victoria cu Aleksandr Zverev este una dintre cele mai frumoase din viata lui, el fiind incantat ca adversarul din finala de la Basel va fi Roger Federer.

UPDATE // Marius Copil, PERFORMANTA de VIS la Basel! Va juca FINALA cu Roger Federer, dupa ce l-a invins pe numarul 5 mondial

UPDATE 19:45: Marius Copil va juca finala turneului de la Basel impotriva marelui campion elvetian Roger Federer. Fedex s-a impus lejer in fata rusului Daniil Medvedev, in doua seturi, cu scorul de 6-1,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )