Libnet.ro
UNICEF

22:15

imprumutatorii de ultima instanta nu sunt toti la fel Lupta contra coronavirus si resursele publice

Hotnews Hotnews,
 imprumutatorii de ultima instanta nu sunt toti la fel Lupta contra coronavirus si resursele publice

Batalia contra Covid19 a obligat la inchidere partiala a activitatii economice, manifestandu-se ce am numit efectul shutdownlacatul pe usa. Implicatiile economice si sociale sunt vaste. Recesiunea economica este inevitabila, cresterea somajului este abrupta si pe front larg, deficite bugetare cresc puternic in Europa. De aceea, banci centrale si guverne au pus in joc programe de sustinere economica si sociala ce ating cote unele nemaiintalnite dupa Al Doilea Razboi Mondial. in SUA si Germania, asemenea programe depasesc pentru fiecare din aceste tari 10% din PIB. Si in alte tari programele sunt de mari proportii. continuă pe Hotnews

imprumutatorii de ultima instanta nu sunt toti la fel. Lupta contra coronavirus si resursele publice

Batalia contra Covid19 a obligat la inchiderea partiala a activitatii economice, manifestandu-se ce am numit efectul shutdownlacatul pe usa. Implicatiile economice si sociale sunt vaste. Recesiunea economica este inevitabila, cresterea somajului este abrupta si pe front larg, deficite bugetare cresc puternic in Europa.

LUPTA CONTRA CORONAVIRUS SI RESURSELE PUBLICE imprumutatorii de ultima instanta nu sunt toti la fel

Batalia contra Covid19 a obligat la inchidere partiala a activitatii economice, manifestandu-se ce am numit efectul shutdownlacatul pe usa. Implicatiile economice si sociale sunt vaste. Recesiunea economica este inevitabila, cresterea somajului este abrupta si pe front larg, deficite bugetare cresc puternic in Europa. De aceea, banci centrale si guverne au pus in joc programe de sustinere economica si sociala ce ating cote unele nemaiintalnite dupa al doilea razboi mondial. in SUA si Germania, asemenea programe depasesc pentru fiecare din aceste tari 10% din PIB. Si in alte tari programele sunt de mari proportii.

Unde pot fi obtinute autorizarile de producere a echipamentelor medicale si biocide folosite in lupta contra COVID- 19 Lista ministrului Economiei

Virgil Popescu, ministrul economiei, spune ca a primit numeroase mesaje din partea celor care isi doresc sa produca echipamente necesare in lupta impotriva inamicului nevazut. in acest context, a publicat o lista cu datele de contacte ale structurilor militare care se ocupa de autorizarea materialelor si echipamentelor medicale necesare pentru prevenirea si combaterea coronavirusului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )