Libnet.ro
UNICEF

19:15

UE va impune sanctiuni impotriva Rusiei incepand de luni - premierul polonez

Hotnews Hotnews,
 UE va impune sanctiuni impotriva Rusiei incepand de luni - premierul polonez

Prim-ministrul Poloniei, Donald Tusk, a anuntat marti ca Uniunea Europeana va impune sanctiuni impotriva Rusiei incepand de luni, ca urmare a interventiei militare a acesteia in regiunea ucraineana Crimeea, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Criza din Ucraina: Ianukovici spune ca este in continuare presedintele Ucrainei/ Crimeea a adoptat o declaratie de independenta. Angela Merkel evoca o anexare a peninsulei de catre Rusia

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, refugiat in Rusia, a aparut din nou in fata presei marti, la o zi dupa o contraofensiva diplomatica a Moscovei pentru solutionarea crizei din Ucraina, unde vorbitorii de limba rusa din Crimeea ameninta cu secesiunea. Urmariti pe HotNews. ro evolutia evenimentelor din Ucraina. Ora 22:30Prim-ministrul ucrainean Arseniy Yatsenyuk se va adresa joi Consiliului de Securitate al ONU, dupa ce miercuri se va intalni cu presedintele american Barack Obama. Ora 18:28 Pe Twitter circula informatii si imagini cu trupe si echipamente militare rusesti care debarca din feribot in orasul ucrainean Kerch estul Crimeei). Vezi imagini video in articol)Ora 17. 42: Ministrul rus de externe Serghei Lavrov i-a spus omologului sau, secretarul de stat american John Kerry, ca orice solutie la criza din Ucraina trebuie sa ia in considerare interesele tuturor ucrainenilor in toate regiunile si ca dreptul rezidentilor din Crimeea de a isi decide viitorul trebuie respectat. Ora 17:05 Rusia: declararea independentei Crimeei, perfect legalOra 16:45 Comisia Europeana a propus marti Ucrainei reduceri masive la tarifele vamale, evaluate de 500 de milioane de euro anualOra 16. 00 UE va impune sanctiuni impotriva Rusiei incepand de luni - premierul polonezOra 14. 30 Militiile proruse au preluat controlul aeroportului Simferopol, cel mai important din peninsula separatista ucraineana Crimeea, si interzic toate zborurile cu exceptia celor care provin sau au ca destinatie Moscova.

Premierul polonez: Dependenta Germaniei de gazul rusesc ameninta suveranitatea Europei

Dependenta Germaniei de gazul rusesc constituie o amenintare pentru suveranitatea Europei, a declarat luni premierul polonez Donald Tusk, citat de AFP.

Hollande si Obama au in vedere noi masuri impotriva Rusiei in cazul agravarii crizei ucrainene

Franta si Statele Unite intentioneaza sa adopte, in lipsa de progrese pentru iesirea din criza a Ucrainei, noi masuri impotriva Rusiei. Cei doi sefi de stat au subliniat ca, in lipsa unor progrese i.

Franta si SUA vor sa ia noi masuri impotriva Rusiei, in cazul agravarii crizei ucrainene

Franta si Statele Unite intentioneaza sa adopte, in lipsa de progrese pentru iesirea din criza a Ucrainei, noi masuri impotriva Rusiei, a anuntat sambata presedintia franceza in cadrul unei.

Criza din Ucraina: Obama si Hollande au in vedere noi masuri impotriva Rusiei

Franta si Statele Unite intentioneaza sa adopte, in lipsa unui progres in vederea iesirii din criza ucraineana, noi masuri impotriva Rusiei, a anuntat sambata presedintia franceza, in urma unei convorbiri telefonice intre presedintii Francois Hollande si Barack Obama, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )