Libnet.ro
UNICEF

14:45

Imunizarea de grup, discutata in Romania, pentru prima oara: argumentele lui Alexandru Rafila

Playtech Playtech,
Imunizarea de grup, discutata in Romania, pentru prima oara: argumentele lui Alexandru Rafila

Probabilitatea sa punem mana cu totii pe un vaccin in urmatoarea perioada este una foarte scazuta. Din acest motiv, Alexandru Rafila a atras atentia asupra imunizarii de grup. Pentru mult. continuă pe Playtech

Bucurie mare in familia lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a devenit bunic pentru prima oara

Este bucurie mare in familia lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a devenit bunic pentru prima oara, iar cea care l-ar facut mandru este fiica sa Theodora. Tanara in varsta de 25 de ani a adus pe lume.

Marcel Ciolacu, despre o alianta intre PSD, Pro Romania si ALDE pentru alegerile locale: Vom avea aliante punctuale, pe plan local. Este pentru prima oara cand se intampla acest lucru in partid (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, referindu-se la alegerile locale, ca organizatiile judetene ale formatiunii vor decide daca vor face aliante cu cei de la ALDE sau Pro.

Momentul in care Printul Harry si Meghan Markle au vorbit pentru prima data despre renuntarea la titlurile regale. Adevarul este ca a fost nefericit foarte mult timp

Decizia Printului Harry si a lui Meghan Markle de a renunta la titlurile regale a uimit pe foarte multa lume. S-a crezut ca decizia a fost una de moment, dar nu a fost chiar asa pentru planurile erau de mai mult ti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )