Libnet.ro
UNICEF

16:15

INAINTE DE ALEGERILE PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN: Facebook va intensifica eforturile de combatere a dezinformarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INAINTE DE ALEGERILE PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN: Facebook va intensifica eforturile de combatere a dezinformarii

Facebook va intensifica eforturile de combatere a dezinformarii pe reteaua sa de socializare, inainte de alegerile pentru Parlamentul European din luna mai. continuă pe Ziarul Bursa

Rovana Plumb: in ziua alegerilor pentru Parlamentul European, nu ar trebui sa mai fie in desfasurare si un referendum

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat, duminica, la Braila, ca din punctul sau de vedere in ziua alegerilor pentru Parlamentul European nu ar trebui sa se organizeze si un referendum. Cred.

O alta bataie de cap pentru Bruxelles in cazul amanarii Brexitului: Ar trebui sau nu Marea Britanie sa organizeze alegeri pentru Parlamentul European?

Europenii nu stiu nici acum cu cat ar putea cere Marea Britanie amanarea Brexitului. Dar se pregatesc deja de o eventuala participare a Marii Britanii la alegerile europene, un scenariu care creeaza deja mari batai de cap, scrie AFP.

CIOLOS: Daca va fi nevoie voi fi disponibil si pentru Parlamentul Romaniei in 2020

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a spus ca, daca va fi nevoie, va merge si in Parlamentul European, dar ca este disponibil si pentru Parlamentul Romaniei la alegerile de anul viitor, adaugand ca proiectul sau este in Romania.

Maine au loc primele negocieri dintre Parlamentul European si Consiliul UE pentru Parchetul European. Siegfried Muresan explica de ce Kovesi e favorita

Parlamentul intra in negocieri cu o pozitie puternica, in timp ce Consiliul intra cu o pozitie slaba, sustine europarlamentarul PNL Siegfried Muresan. Laura Codruta Kovesi a primit doua voturi favorabile in Parlamentul European, in schimb a pierdut competitia pe puncte din Consiliul UE, acolo unde Guvernul Dancila a facut lobby impotriva candidatului roman.

Dacian Ciolos: Indiferent ce se va intampla pana in 2020 voi fi si candidat pentru Parlamentul Romaniei

Dacian Ciolos, care deschide lista Aliantei USR-PLUS la alegerile europene, a declarat ca, indiferent ce se va intampla pana in anul 2020, el este dispus sa fie si candidat pentru Parlamentul Romaniei, scrie Mediafax.

Referendum pentru Justitie. Klaus Iohannis, aproape hotarat sa il convoace. Cand ar putea avea loc

Presedintele Klaus Iohannis declara ca este aproape hotarat sa convoace referendum privind probleme din Justitie in data de 26 mai, cand sunt organizate si alegerile pentru Parlamentul European. Seful statului a facut declaratia in timpul unei dezbateri organizate in cadrul Festivalului international de film documentar si drepturile omului One World Romania. Sub motto-ul Presedinte sau [] .

Culisele negocierilor pentru Procurorul European. Apel in favoarea lui Kovesi

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan, purtator de cuvant al PPE, solicita Consiliului European sa tina cont de evaluarea comisiei de experti independenti europeni, precum si de audierea si votul din doua.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )