Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inalta Curte de Casatie si Justitie nu este de acord cu reabilitarea lui Becali

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Inalta Curte de Casatie si Justitie nu este de acord cu reabilitarea lui Becali

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins cererea depusa de George Becali, prin care omul de afaceri solicita sa fie reabilitat, el avand mai multe interdictii dupa ce si-a executat pedeapsa cu inchisoarea. continuă pe Wall-Street Ro

Becali a dat ochii in sala de judecata cu magistratul care l-a bagat in puscarie: Mie nici nu mi-a dat mult atunci. Dadea 7-10 ani, mie mi-a dat 2!

Patronul Stelei George Becali a venit la inalta Curte de casatie si Justitie, unde un magistrat va lua in discutie cererea sa de reabilitare judecatoreasca, la aproape cinci ani de la eliberarea conditionata. Pe holurile instantei, Becali s-a intalnit cu juristul CSA, cel care l-a lasat fara marca Steaua si fara o parte din palmares.

incep interviurile pentru desemnarea Procurorului general. Cine sunt candidatii si cum se vor desfasura interviurile

Marti incep interviurile pentru desemnarea sefului Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), functie la care candideaza opt persoane, relateaza News. ro. Interviurile incep la.

Gigi Becali s-a prezentat joi la inalta Curte: Vin fara belele, pentru albire

Omul de afaceri George Becali s-a prezentat joi dimineata la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde a deschis un proces pentru reabilitarea judecatoreasca, el avand mai multe interdictii dupa ce si-a executat pedeapsa cu inchisoarea, transmite Agerpres.

Gigi Becali cere reabilitarea: Vin la inalta Curte fara belele. Vin cu pace, pentru albire

Gigi Becali a declarat, la sediul instantei supreme, ca vrea sa ceara magistratilor reabilitarea dupa executarea pedepsei.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )