Libnet.ro
UNICEF

16:15

inalta Curte: Judecatorii au decis sa amane pentru 22 aprilie sentinta definitiva in dosarul lui Tariceanu

Hotnews Hotnews,
 inalta Curte: Judecatorii au decis sa amane pentru 22 aprilie sentinta definitiva in dosarul lui Tariceanu

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ) au decis luni sa amane pentru data de 22 aprilie decizia definitiva in dosarul presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, care a fost achitat in prima instanta, transmite Mediafax. La ultimul termen, procurorii au cerut rejudecarea procesului. continuă pe Hotnews

Sentinta in dosarul lui Tariceanu, amanata pentru 22 aprilie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat, luni, pentru 22 aprilie, pronuntarea sentintei in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in prima instanta pentru marturie mincinoasa.

Din 22 aprilie, soferii care parcheaza neregulamentar risca amenzi de pana la 1.500 de lei

Inspectoratul National de Patrulare a dat startul unei campanii de atentionare a soferilor cu privire la oprirea, stationarea sau parcarea in locurile nepermise. Din 22 aprilie, soferii care se vor face vinovati de aceste incalcari vor fi documentati si risca amenzi de pana la 1. 500 de lei si patru puncte de penalizare, transmite IPN.

Ucraina: Al doilea tur al alegerilor prezidentiale, stabilit oficial pentru 21 aprilie

Comisia electorala nationala din Ucraina a stabilit pentru 21 aprilie data celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, in care se vor confrunta actualul sef al statului Petro Porosenko si actorul de comedie Volodimir Zelenski, transmite DPA, scrie Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )