Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inalta Curte urmeaza sa judece vineri contestatia depusa de Puiu Popoviciu la decizia de condamnare la sapte ani de inchisoare

Hotnews Hotnews,
 Inalta Curte urmeaza sa judece vineri contestatia depusa de Puiu Popoviciu la decizia de condamnare la sapte ani de inchisoare

ICCJ urmeaza sa judece incepand de vineri contestatia depusa de Puiu Popoviciu la decizia de condamnare la sapte ani de inchisoare, dupa ce in urma cu doua saptamani a decis asupra admisibilitatii acesteia, scrie News. ro. continuă pe Hotnews

ICCJ urmeaza sa judece vineri contestatia depusa de Puiu Popoviciu la decizia de condamnare la sapte ani de inchisoare

ICCJ urmeaza sa judece incepand de vineri contestatia depusa de Puiu Popoviciu la decizia de condamnare la sapte ani de inchisoare, dupa ce in urma cu doua saptamani a decis asupra admisibilitatii acesteia, scrie News. ro.

iCCJ urmeaza sa judece astazi contestatia depusa de Puiu Popoviciu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei ICCJ) urmeaza sa judece incepand de astazi contestatia depusa de Puiu Popoviciu la decizia de condamnare la sapte ani de inchisoare, dupa ce in urma cu doua saptamani a decis asupra admisibilitatii acesteia, conform News. ro.

Contestatia depusa de Puiu Popoviciu la decizia de condamnare la sapte ani de inchisoare, respinsa ca neintemeiata

ACTUALIZARE 21:20 ICCJ a respins astazi ca neintemeiata contestatia depusa de Puiu Popoviciu la decizia de condamnare la sapte ani de inchisoare, potrivit unei surse din presa.

Inalta Curte a hotarat ca Rovana Plumb sa fie cercetata pentru abuz in serviciu dupa o plangere depusa de fostul director al Romsilva

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus ca fostul ministru Rovana Plumb sa fie cercetata de Parchetul General pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, dupa ce judecatorii au admis o plangere depusa de fostul director al Romsilva Ion Dumitru.

Omul de afaceri Puiu Popoviciu cere anularea condamnarii la sapte ani de inchisoare: Contestatia, dezbatuta de iCCJ

Omul de afaceri Puiu Popoviciu cere anularea pedepsei de sapte ani. Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie judeca vineri contestatia depusa de omul de afaceri in dosarul.

Puiu Popoviciu ramane cu pedeapsa de 7 ani inchisoare, dupa ce ICCJ i-a respins contestatia in anulare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins vineri, ca neintemeiata, contestatia depusa de omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu prin care acesta solicita anularea condamnarii de 7 ani inchisoare primita in dosarul 'Baneasa', relateaza Agerpres.

Lovitura pentru Puiu Popoviciu! iCCJ i-a respins contestatia in anulare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins vineri, ca neintemeiata, contestatia depusa de omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu prin care acesta solicita anularea condamnarii de 7 ani.

inalta Curte a decis: Dinu Pescariu poate pleca in Statele Unite de sarbatori

Fostul tenismen Dinu Pescariu ar putea petrece sarbatorile de iarna in Statele Unite ale Americii. Si nu oriunde, ci in Miami. Asta dupa ce judecatorii de la Curte Suprema au decis ca acesta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )