Libnet.ro
UNICEF

00:07

Inaugurarea partiala a TNB in campania electorala. Radu Beligan a venit special pentru Victor Ponta

Adevărul Adevărul,
Inaugurarea partiala a TNB in campania electorala. Radu Beligan a venit special pentru Victor Ponta

A doua saptamana a turului secund din campania pentru Cotroceni l-a adus pe premeirul Victor Ponta in Piata Universitatii, dar nu alaturi de demonstrantii pro-diaspora, ci la inaugurarea Salii Mari a Teatrului National din Bucuresti, chiar daca aceasta nu este inca functionala. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Inaugurarea partiala a TNB in campania electorala. Radu Beligan a venit special pentru Victor Ponta

A doua saptamana a turului secund din campania pentru Cotroceni l-a adus pe premeirul Victor Ponta in Piata Universitatii, dar nu alaturi de demonstrantii pro-diaspora, ci la inaugurarea Salii Mari a Teatrului National din Bucuresti, chiar daca aceasta nu este inca functionala.

Ponta i-a prezentat scuze lui Radu Beligan pentru atacurile incasate, dupa ce actorul a anuntat ca sustine candidatul PSD

Premierul Victor Ponta i-a prezentat scuze actorului Radu Beligan pentru atacurile la care a fost supus, dupa ce a anuntat ca il sustine pe seful Guvernului la alegerile prezidentiale. Va cer iertare pentru toat.

Ponta, despre dezbaterea la Cotroceni: Basescu ar trebui sa stea mai departe de campania electorala

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata seara, ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa stea mai departe de campania electorala. El a sustinut ca, daca vrea, Klaus Iohannis poate veni impreuna cu seful statului la cele patru dezbateri, de luni,.

Campania electorala pentru turul doi al alegerilor a inceput vineri si se incheie pe 15 noiembrie

Campania electorala pentru al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale a inceput vineri, dupa publicarea deciziei CCR de confirmare a rezultatelor primului tur in Monitorul Oficial, si se va incheia pe 15 noiembrie, ora 7.

Politicienii nu renunta la masinile de serviciu nici macar in campania electorala

Politicienilor le place sa utilizeze resursele adminsitrative in campania electorala, iar masinile de serviciu sunt preferatele lor. Aceasta este una din incalcarile depistate de expertii Asociatiei Promo-Lex, care a publicat cel de-al treilea raport de monitorizare a campaniei.

Vicepresedintele ACL Monica Sasarman spune ca barbatul care a batut-o a recunoscut ca a primit bani ca sa incurce campania electorala a ACL

Vicepresedintele ACL si consilierul judetean Monica Sasarman a explicat in cadrul unei conferinte de presa ce s-a intamplat mai exact in urma cu doua zile in Prundu Bargaului, cand a fost lovita de catre un barbat. Aceasta a tinut sa precizeze ca a depus plangere luni dimineata impotriva celui care a lovit-o si ca barbatul i-ar fi spus ca a primit bani sa incurce campania ACL din Prundu Bargaului.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )